GÜNDEM

Müge Anlı’da skandallar bitmiyor: Cinayet aleti olduğu iddia edilen kıyma makinesi stüdyoya getirildi

ATV'de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Abone Ol

Bu hafta programda işlenen tüyler ürpertici olaya göre, bir adamın öldürüldüğü ve cesedinin kıyma makinesinde çekilerek yok edildiği iddia edildi. İddialara söz konusu olan kıyma makinesi ise bugün yayınlanan programda stüdyoya getirildi.

Türkiye, günlerdir ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıkan kıyma makinesi cinayetini konuşuyor.

Birlikte yaşadığı Güllü'nün kaybolduğunu iddia eden Mehmet, programa katıldıktan sonra şok edici iddialar gündeme geldi.

Güllü Çolak bulunmasına rağmen, yayına katılan akraba Ahmet'in açıklamaları dehşete düşürdü.

Ahmet, Güllü ve annesinin yıllar önce bir adamı öldürdüklerini ve cesedi kıyma makinesinden geçirdiklerini itiraf ettiklerini anlatarak herkesi şoke etti.

KIYMA MAKİNESİ STÜDYODA

Programda konuşulan iddialara göre, cinayetin ardından aile, kıyma makinesinden salça çekip dışarıya sattı ve ardından makineyi elden çıkardı.

Normal şartlarda 10 bin TL değerinde olan bu makine, satın alan kişinin ifadesine göre 500 TL gibi düşük bir fiyata satıldı.

Güllü, söz konusu iddiaları yalanladı ancak makineyi satın alan kişi, makineyi Güllü'nün abisinden aldığını açıkça ifade etti.

METAL BİR KAŞIĞI TUZLA BUZ EDEBİLİR

Müge Anlı, iddialara göre söz konusu kıyma makinesinin içine düşen metal kaşığı bulgur tanesi kadar küçük parçalara ayırabilecek güce sahip olduğunu söyledi.

Korkunç iddiaların merkezinde yer alan ve herkesin merakla beklediği kıyma makinesi, bugün canlı yayında stüdyoya getirildi.

O anlar programda tansiyonları yükseltti.