Koronavirüse yakalanan CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e sosyal medyadan #TürkiyeSeninleMuhittinBöcek etiketi ile destek paylaşımları yapılıyor.

Koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tedbir amaçlı olarak uyutulduğu açıklanmış ve yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği kaydedilmişti. Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e sosyal medyadan #TürkiyeSeninleMuhittinBöcek etiketi ile destek paylaşımları yapılıyor.

YURTTAŞLARDAN DESTEK YAĞDI

Etikete İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürun, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak gibi isimlerin yanı sıra birçok yurttaş da destek verdi. Koronavirüse yakalanan CHP Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak'da Böcek için destek mesajı yayınladı. Öztrak, "Dualarımız da akıllarımız da seninle değerli başkanım.#TürkiyeSeninleMuhittinBöcek" dedi.

NE OLMUŞTU?

Koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tedbir amaçlı olarak uyutulduğu açıklandı. Böcek yoğun bakımda tedavi görüyordu.