Konya’da bir süre önce cezaevinden çıkan Ahmet Ü., Nargül Yıldız’ı evinin önünde pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan ve polis ekiplerinin baskınıyla yakalanan Ahmet Ünal'ın 44 suçtan kaydının bulunduğu öğrenildi. Yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen Ünal, ''Herkes hak ettiğini buldu'' dedi.

Konya’da, bir süre önce cezaevinden çıkan Ahmet Ünal adlı erkek, Nargül Ünver isimli kadını evinin önünde pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan ve polis ekiplerinin baskınıyla yakalanan Ünal'ın 44 suçtan kaydının bulunduğu ve iki gün önce Yıldız’a şiddet uyguladığı öğrenildi.

"HAK ETTİĞİNİ BULDU"

Nargül Ünver'in ev ve büyükbaş hayvanlarına el koyduğunu öne süren Ünal, ''Nargül, evime ve büyükbaş hayvanlarıma el koymuştu. Bu yüzden tartışıp, evden ayrılmıştım. Olay günü de alkol alıp, konuşmak için tekrar eve geldim. Tartışınca tüfekle ateş ettim'' dedi. Adliyeye sevk edilen Ünal, basın mensuplarına dönüp kameralara ''Herkes hak ettiğini buldu'' dedi.

İKİ GÜN ÖNCE ŞİDDET UYGULAMIŞ

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde merkez Meram ilçesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre Nargül Yıldız ile 2 gün önce kavga ederek şiddet uyguladığı kaydedilen ve bir süre önce cezaevinden tahliye olan Ahmet Ünal bugün de evinin önüne geldiği Ünver'i, motosikletine sakladığı pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Yıldız, yerde hareketsiz kaldı. Bu sırada Ahmet Üna'da havaya ateş açarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Nargül Ünver'in hayatını kaybettiği belirlendi.