Diyarbakır'da kaybolmasından 19 gün sonra çuval içerisinde dere yatağına saklanmış cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin'e yönelik soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında ilk tutuklanan, aracında DNA tespit edilen amca Salim Güran'ın ifadesi yeniden alınacak. Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, bugün Salim Güran'ın yeniden ifadesi alınması için çağrıda bulunmuştu. 

Diyarbakır Barosu Başkanı Eren, "Narin’in ölü bulunmuş olması ve sonrasında alınan ifadeler çerçevesinde Salim Güran’ın yeniden ifadesinin alınması gerektiğini vurgulamıştık. Salim Güran şu an adliye getirilmiş olup, soruşturmayı yürüten savcıları tarafından bir kez daha ifadesi alınacaktır" paylaşımını yaptı. 

ANNESİ, AĞABEYİ, AMCASI DA BUGÜN TUTUKLANDI

Narin Güran'ın annesi Yüksel (44), ağabeyi Enes (18), amcası Fuat Güran (41), kuzenleri Muhammet Kaya (23) ve Birsen Güran (19), yengesi Maşallah Güran (46), halasının eşi Mehmet Şevket Kaya ve tutuklu amcası Salim Güran'ın işçisi olduğu öğrenilen Mehmet Selim Atasoy (40) olmak üzere 8 kişi tutuklandı.

İTİRAFÇI KATİL ZANLISI OLARAK AMCA SALİM'İ İŞARET ETTİ

Narin'in cansız bedenini dere yatağında saklayan itirafçı Nevzat Bahtiyar verdiği son ifadede katil zanlısı olarak amca Salim Güran'ı işaret etmişti.