Geçtiğimiz yıl Ayhan Bora Kaplan’ın oğlu olan Uhud Eymen Kaplan’ın düğününe katılan isimlerden birisi de Necati Arabacı olmuştu. Necati Arabacı’ya yönelik bilgileri aktarırken Necati Arabacı kimdir sorusunu sizler için yanıtlıyoruz. Merak edilen tüm detaylar yazımızda…

Necati Arabacı Kimdir?

1990 yılında Cehennem Melekleri (Hells Angels) isimli kulübe üye olan ve günümüzde bu çetenin lideri olduğu iddia edilen Necati Arabacı haberleriyle sosyal medyada ve internette en çok takip edilen isimler arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde Monako’da lüks araçlardan çekim yapan bir kanalda görüntülenen Necati Arabacı kim soruları da bu gelişmelerle birlikte sıklık kazandı. Necati Arabacı kimdir? İşte yanıtı…

7480 B Necati Arabaci Kimdir 748

Necati Arabacı, 14 Şubat 1972 tarihinde Almanya’nın Köln kentinde dünyaya geldi. Hells Angels isimli çetenin liderlerinden birisi olduğu iddia edilen Arabacı, 1990 yılında bu kulübe üye oldu.

Necati Arabacı, 2002 yılında Almanya’da çeşitli suçlardan dolayı tutuklandı. 2004 yılında görülen duruşmasında suçlarını itiraf eden Arabacı, 9 yıl hapis cezası aldı.

Daha sonra 2008 yılında Türkiye’ye sınır dışı edilen Necati Arabacı, İzmir’e yerleşti. Ancak kendisinin bu dönemde Bulgar pasaportuyla çok kez Almanya’ya giriş çıkış yaptığı tespit edildi.

Necati Arabacı için 2015 yılında İspanyol yetkililer, Avrupa Birliği ülkelerinde geçerli olan tutuklama emri çıkardı.

Necati Arabacı, hakkında İzmir Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilmiş olan bir suçtan 2 yıl 7 ay hapis cezası aldı. Suç örgütü lideri Arabacı, 2020 yılında Çeşme’de yakalanarak tutuklandı.

14 Ağustos 2019 tarihinde Muğla’nın Bodrum ilçesinde Ahmet Atik’in yaşamını yitirdiği ve yanında olan bir kişinin de yaralandığı olayın azmettiricisi olduğu iddia edildi.

Bu gerekçeyle liderliğini yaptığı iddia edilen çetenin iki üyesiyle birlikte Çeşme’de göz altına alınan Necati Arabacı, sevk edilmiş olduğu Bodrum Adliyesi’nde tutuklandı. Ancak Necati Arabacı, cezaevinde 10 gün hapis yattıktan sonra tahliye edildi.

Necati Arabacı kimdir sorusuna bu şekilde yanıt verebiliriz. Necati Arabacı ailesi de en çok araştırılan konular arasında yer alırken, aynı zamanda kendisi nereli olduğuyla da araştırılıyor. İşte ayrıntılar…

Necati Arabaci E1720582311806

Necati Arabacı Nereli?

Hells Angels isimli suç çetesinin lideri olduğu iddia edilen Necati Arabacı kimdir sorusu haricinde, ilgili ismin nereli olduğu da merak konusu

Necati Arabacı’nın doğum yeri Almanya’nın Köln kentidir. Ancak ailesinin aslen Konya’nın Beyşehir ilçesindeki Yeşildağ köyünden olduğu bilinmektedir. Dolayısıyla Necati Arabacı aslen nereli sorusuna Konya yanıtı verilebilir.

Necati Arabacı Kaç Yaşında?

Necati Arabacı kimdir sorusuna yanıt arayan kişiler, ilgili ismin kaç yaşında olduğunu merak ediyor.

Son olarak Monako’da lüks araçları çeken bir kanalda görüntülenen Necati Arabacı kaç yaşında?

  • Necati Arabacı’nın doğum tarihi 14 Şubat 1972’dir.
  • Bu bilgiden hareketle Necati Arabacı’nın 2024 itibariyle 52 yaşında olduğunu söyleyebiliriz.

Necati Arabacı Sedat Peker İlişkisi

Sedat Peker ve Necati Arabacı arasındaki ilişki, iki ismin takipçileri arasında merak ediliyor. Necati Arabacı kimdir sorusunu yanıtlarken, iki isim hakkındaki iddiaları da sizlere özetleyelim.

Necati Arabacı ve Sedat Peker’in aralarında ortak çıkarları doğrultusunda hareket ettiği iddia edilmiştir. Ancak bu iki isim arasındaki ilişki hiçbir şekilde doğrulanmamıştır.

Bazı kaynaklar iki ismin birbirlerini tanıdığını ve ortak çıkarlar için hareket ettiğini iddia etse de bu bilgi kesin değildir.

Organize suç dünyasındaki ilişkilerin kapsamını belirlemek zor olduğundan dolayı, iki isim hakkındaki ilişkiyi net olarak tanımlayabilmek de oldukça zordur.

Necati Arabacı Serveti

Necati Arabacı kimdir sorusuna yanıt arayan kişiler, ilgili ismin servetinin ne kadar olduğunu merak ediyor. Necati Arabacı’nın mal varlığı, organize suç dünyasını yakından takip eden kişilerin de gündemindeki konular arasında yer almaktadır. Peki, Necati Arabacı serveti 2024 yılında ne kadar? İşte yanıtı…

Necati Arabacı servetine dair internette ve medyada herhangi bir bilgi yoktur. Bu nedenle ilgili ismin net serveti bilinmiyor. Ancak, Necati Arabacı’nın özellikle 1990’lı yıllardan itibaren Almanya’da yürütmüş olduğu illegal faaliyetlerden önemli miktarda servet edindiği tahmin edilmektedir.

Necati Arabacı kimdir sorusunu detaylı bir şekilde yanıtladık. Konu hakkında merak edilen diğer sorular için yorumlar bölümünü kullanabilir, ayrıca görüş ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz