Netflix platformunda yayınlandığı zaman büyük bir yankı uyandıran Diplomat dizisinin 2. Sezon yayın tarihi belli oldu. Netflix Diplomat dizisi seyirciler tarafından merakla beklenmekteydi. Bu yüzden de Netflix Diplomat 2. Sezon ne zaman sorusu sıklıkla sorulmaktaydı. Açıklıyoruz…

Netflix Diplomat 2. Sezon Ne Zaman?

Netflix Diplomat dizisi 2023 yılında Netflix’te yayınlanmaya başlamıştır. Şu ana kadar 1 sezon 8 bölüm yayınlanan dizi oldukça ilgi görmüştür. Seyirciler ikinci sezonu heyecanla beklerken Netflix platformu 2. Sezon tarihini geçtiğimiz günlerde yayınlamıştır. Peki Netflix Diplomat 2. Sezon ne zaman? İşte detaylar…

Netflix Diplomat dizisinin 2. sezonu 31 Ekim 2024 tarihinde Netflix platformunda yayınlanacaktır. Tanıtım videosu ile beraber tanıtım tarihi de yayınlanmıştır. Tanıtım videosuyla ilk sezondaki siyasi gerilimin devam edeceği de belli olmaktadır. 

Netflix Diplomat 2 Sezon Ne Zaman 1

Netflix Diplomat Dizisi Konusu

Netflix Diplomat dizisi konusu itibarıyla oldukça ilgi çekicidir. Siyasi gerilim ve dram dizisi olan Netflix Diplomat dizisi siyasi entrikaları ve çatışmaları tüm çıplaklığıyla göz önüne sermektedir.

Dizinin başrollerinde Keri Russell ve Rufus Sewell gibi başarılı isimler bulunmaktadır. Netflix diplomat dizisinin konusunu açıklayalım…

Netflix Diplomat dizisinde Kate Wyler yaşanan büyük bir kriz sebebiyle Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçisi olarak Londra’ya gönderilir.

Öncesinde Afganistan’daki başka bir göreve hazırlanan Kate son göreviyle beraber birçok işi aynı anda yapmak zorunda kalır. Kate Wyler hem uluslararası oluşan krizleri yönetmeye çalışırken hem de İngiltere’nin siyasi karmaşıklığına da uyum sağlamaya çalışır. 

Dünyanın süper güçleri arasında yaşanma ihtimali olan çatışmalar ve her an bitecek gibi olan kırılgan ittifaklar Kate’e ağır yükler binmesine sebep olur. Aynı zamanda eski bir diplomat olan kocası Hal ile de ilişkisi gitgide karmaşıklaşır. 

Netflix Diplomat 2 Sezon Ne Zaman 2

Netflix Diplomat Dizisinin 2. Sezonunda Neler Olacak?

Netflix Diplomat 2. Sezon yayın tarihini paylaştık! 31 Ekim 2024 tarihinde yayınlanacak olan Netflix Diplomat 2. Sezonda neler olacağı merak konusu olmaktadır.

Netflix Diplomat 1. Sezonda oldukça heyecanlı sahnelerle seyircileri ekrana kilitlemiştir. Peki Netflix Diplomat dizisinin 2. Sezonunda neler olacak? İşte detaylar…

Netflix Diplomat dizisinin 2. Sezonunda siyasi gerilimin ve entrikaların devam edeceği bilinmektedir. 1. Sezonun sonu tamamen bir gizem olarak biten Netflix Diplomat dizisinde ikinci sezonda gizem aydınlanacak.

Ayrıca Allison Janney’i, Amerika Birleşik Devletleri Başkan Yardımcısı Grace Penn rolünde izleyeceğiz. Son yayınlanan tanıtım videosu da seyircilerin de heyecanını arttırmıştır. 

Netflix Diplomat dizisi 31 Ekim 2024 tarihinde Netflix platformunda yayınlanacaktır. Dizinin ikinci sezonunun 6 bölüm olacağı bilinmektedir.

Netflix Diplomat 2 Sezon Ne Zaman 4

Netflix Diplomat Oyuncu Kadrosu

Netflix Diplomat dizisi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekmektedir. Başrollerinde Keri Russell ve Rufus Sewell gibi önemli isimler bulunmaktadır.

Netflix Diplomat oyuncu kadrosu aşağıdaki gibidir:

  • Keri Russell- ABD'nin İngiltere'ye yeni atanan büyükelçisi Kate Wyler rolünü canlandırmaktadır.
  • Rufus Sewell -Kate'in kocası ve Lübnan'ın eski ABD büyükelçisi olan Hal Wyler rolünü canlandırmaktadır. 
  • David Gyasi- İngiltere Dışişleri Bakanı olan Austin Dennison rolünü canlandırmaktadır.
  • Ali Ahn- CIA istasyon şefi Eidra Park rolünde
  • Rory Kinnear -İngiltere başbakanı Nicol Trowbridge rolünü canlandırmaktadır.
  • Ato Essandoh- Londra'da bulunan ABD büyükelçiliğinin yardımcı misyon şefi olan Stuart Hayford rolünü canlandırmaktadır.
  • Celia Imrie- Muhafazakâr Parti'nin eski kampanya yöneticisi Margaret Roylin rolünü canlandırmaktadır. 
  • Miguel Sandoval- Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Miguel Ganon rolünü canlandırmaktadır.
  • Nana Mensah- Beyaz Saray Genelkurmay Başkanı Billie Appiah rolünü canlandırmaktadır.
  • Michael McKean- Amerika Birleşik Devletleri Başkanı William Rayburn rolünü canlandırmaktadır.
  • T'Nia Miller- Austin Dennison'ın kardeşi Cecilia Dennison rolünü canlandırmaktadır.