"Oscar’lık Sahneler" projesi 21 Eylül akşamı BtcTurk Vadi Açıkhava’da seyirci karşısına çıkacak. İkonik film sahnelerinin canlı performanslarla sunulacağı projede; Dirty Dancing, Wizard of Oz, Breakfast at Tiffany’s, Shindler’s List, Scent of a Woman, A Star was Born, Pulp Fiction gibi çok sayıda kült filmden alıntılar yapılacak.

Geniş Oyuncu Kadrosu

Can Aslantuğ, Gürgen Öz, Fırat Çelik, İpek Açar, Lilya İrem Salman, Nazlı Çetin, Selen Öztürk, Tuana Yılmaz, Yağmur Yüksel ve Zeynep Atılgan'ın performanslarına yer verilecek projenin onur konuğu ise Nevra Serezli olacak.

Uğur Babürhan'ın yönetmenliğini üstlendiği "Oscar'lık Sahneler"in koreografı ise İzmir Tenim oldu.

Nevra Serezli'ye Saygı Duruşu

Sinema ve tiyatromuzun usta ismi Nevra Serezli, onur konuğu olmasının yanı sıra repertuarda yer alan ikonik film sahnelerinden birinin tanıtımında da rol aldı. Ayrıca Serezli'ye sürpriz olarak hazırlanan bir sahne şovunda tüm kadro 'ustaya saygı' diyecek.

İrem Derici Konuk Olacak

"Oscar’lık Sahneler" projesinde misafir şarkıcı ise İrem Derici olacak. Derici'nin proje için hazırlanan özel bir sahne şovunda da yer alması bekleniyor.

Canlı performanslarla özel bir işin ortaya konacağı projenin repertuarında yer alan her sahne için o sahnenin yer aldığı filmlere göndermeler yapıldı. Bunun için Coşkun Turgut’un yönetmenliğinde özel videolar çekildi. 

Sinema ve Müzik Dolu Bir Gala

Bir Nurcan Karaca projesi olan "Oscar'lık Sahneler", tek gala olarak planlandı. Projeye Sabri Tuluğ Tırpan'ın süpervisörlüğünde, Emil Tan Erten'in müzik direktörlüğünde 17 kişilik bir Hollywood orkestrası ve genç müzikal oyunculardan oluşan bir topluluk da eşlik edecek.

"Oscar’lık Sahneler" projesi, 21 Eylül akşamı BtcTurk Vadi Açıkhava’da olacak.