Haber: Ümit İşbakan

Genel seçimlerde CHP'den Ordu 5. Sıra Milletvekili adayı göserlen Nilgün Yılmaz, Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

Nilgün Yılmaz adaylığına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi Ailem, Bugün, büyük bir heyecan ve onurla Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığı’na aday olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu yola çıkarken, amacımız sadece bir başkan seçmek değil; aynı zamanda kadınlarımızın gücünü, sesini ve birliğini daha da kuvvetlendirmektir. Birlikte başaracağız, birlikte güçleneceğiz!

DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Kadınların toplumsal, ekonomik ve siyasi alanda hak ettiği yerde olması için, Cumhuriyet Halk Partisi olarak bugüne kadar büyük mücadeleler verdik. Şimdi bu mücadeleyi daha ileri taşımak ve geleceğe umutla bakan güçlü kadınlar yetiştirmek için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bizler, Atatürk’ün açtığı yolda, Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkarak, daha aydınlık bir Türkiye için el ele vereceğiz.

KADIN HAREKETİ BAŞLATACAĞIZ

Birlik ve beraberliğimizin simgesi olarak, her bir kadınımızın sesi olacağımıza ve sorunlarını çözüme kavuşturmak için durmadan çalışacağımıza söz veriyorum. Hep birlikte, daha adil, daha eşit ve daha demokratik bir Türkiye için mücadele edeceğiz. Bu yolda, her birinizin desteğine ve katkısına ihtiyacımız var. Gücümüzü birliğimizden alıyoruz. Beraber yürüdüğümüz bu yolda, tüm kadınlarımızı kucaklayarak, daha güçlü bir kadın hareketi yaratacağımıza inanıyorum. Unutmayalım ki, birlikte daha güçlüyüz, birlikte başaracağız! “