GÜNDEM

Oğuzhan Uğur'dan 'Sagopa Kajmer' açıklaması

Oğuzhan Uğur, Sagopa Kajmer'e sosyal medyadan yanıt verdi. Uğur, "Kendisine SAYGI1 için ben ve ekibim tarafından hiçbir teklif gitmemiştir" ifadelerini kullandı.

Abone Ol

Babala TV'nin ardından ünlülerin yer aldığı 'Saygı1' ismini yer verdiği yeni bir projeye başlayan Oğuzhan Uğur, ilk olarak rapçi Ceza ile bir sahne gerçekleştirmişti.

Ceza'nın şarkılarının yorumlandığı sahnede; Gazapizm, Sefo, Killa Hakan, Çakal, Ayben, Anıl Piyancı, Şehinşah, Contra, Baneva, Lil Zey, Cartel, Ozbi, Server Uraz, Gripin, Yener Çevik ve Candan Erçetin yer almıştı.

'Teklif Gitmedi'

'Saygı1' konseri için ilk teklifin kendisine geldiğini söyleyen rapçi Sagopa Kajmer'e, Uğur'dan yanıt geldi.

Oğuzhan Uğur, X sosyal medya hesabından şunları söyledi: "Büyük ihtimalle kendisine yanlış bilgi verdiler. Çünkü format sahibi olarak birinci ağızdan söylüyorum, kendisine SAYGI1 için ben ve ekibim tarafından hiçbir teklif gitmemiştir."

"Çekim gecesine üç gün kala, Ceza için bir videoyla selam yollamasını en samimi duygularımla rica ettim. Küslük bitsin istedim. Reddetti, asla ısrar etmedim" sözlerini de ekleyen Uğur, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Yunus Abi'mizin (Sagopa Kajmer) işlerini çok seviyorum. Yıllardır severek dinliyorum. Hatta şarkıları dijital platformlarda gezmeye başlamadan evvel, Hedef12 albümü için kavgaya karışmışlığım bile vardır. O derece fanıyımdır. Ancak bu açıklamasını şaşkınlıkla okudum. Büyük ihtimalle kendisine yanlış bilgi verdiler. Çünkü format sahibi olarak birinci ağızdan söylüyorum, kendisine SAYGI1 için ben ve ekibim tarafından hiçbir teklif gitmemiştir.

Sadece çekim gecesine üç gün kala, Ceza için bir videoyla selam yollamasını en samimi duygularımla rica ettim. Küslük bitsin istedim. Reddetti, asla ısrar etmedim. Ayrıca SAYGI1, kendisinin düşündüğü gibi yalnızca yaş almış emektar ustalar için yapılmıyor, çığır açmış genç müzisyenler için de hazırlanıyoruz.

İlk bölümümüz henüz yayınlanmadan yurtdışı platformlardan yayın teklifi alıyor, sahne tasarımımızla ödüle aday gösteriliyoruz. Bunca tebrik ve alkış arasından böyle bir yanlış anlaşılmanın kafa karışıklıklarına yol açacağını düşündüğüm için açıklamak, doğrusunu anlatmak istedim. Halen kendisinin büyük bir hayranıyım. Yanlışı düzeltmek hakkımı anlayacağı kanısındayım. İlk bölümümüz 18 Temmuz Perşembe akşamı yayında. Saygılarımla."