Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş, 18 aylık sessizliğini bozdu. Anne Ateş, “Bu davada her şey aydınlatılmıştır ve karanlık hiçbir yeri yoktur. Bütün her şey ortadadır. Oğlum siyasi bir cinayeti kurban gitmiştir ve failleri de bellidir dedi.

12punto’nun haberine göre, Sinan Ateş’in öldürülmeden önce bir aile toplantısı yaparak aldığı tehditleri anlattığını belirten Saniye Ateş, “Bazı insanların kalemini kırdıklarını, kendisine suikast düzenlemek için kiralık katil aradıklarını bizimle paylaşmıştı. Benim yüzümdeki tedirginliği ve üzüntüyü görünce ‘anne üzülme Allah bizimle beraber. Ben yanlış bir şey yapmadım, bana bir şey olmaz’ diyerek beni sakinleştirmişti” ifadelerini kullandı.

‘ADALET BEKLİYORUM’

“Oğlumun yokluğunu kabullenemiyorum. Benim oğlumun herkese faydası vardı. Vatanın milletini seven biriydi. Beni en çok rahatsız eden ise hâlâ oğlumun neden öldürüldüğünü bilmiyorum” diyen Ateş, şunları söyledi:

“Bu davada her şey aydınlatılmıştır ve karanlık hiçbir yeri yoktur. Bütün her şey ortadadır. Oğlum siyasi bir cinayeti kurban gitmiştir ve failleri de bellidir. Biz faillerin hikayelerini ve yalanlarını dinlemek istemiyoruz. Devletimizin irade koyup bir an önce adaletin tecelli etmesini bekliyoruz. Artık anne yüreğim dayanmıyor beni anlayabiliyorsunuz değil mi? Kalbim çok acıyor sabahlara kadar uyuyamıyorum sadece adalet bekliyorum.”