Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, kadrosunda bulundurduğu birçok oyuncu ile ilk bölümden bu yana yayın hayatına devam etmektedir. Oyuncuların artık dizideki karakterler sanıldığı Arka Sokaklar’ın Aylin’i de bu isimlerden biridir.

Arka Sokaklar Aylin kim sorusunu sizler için araştırdık. Arka Sokaklar’ın sevilen karakteri Aylin’e hayat veren Özlem Çınar hakkında merak edilenleri cevapladık. Gelin ünlü oyuncuya yakından bakalım...

Ozlem Cinar Kimdir 3

Arka Sokaklar Aylin Kim?

2006 yılından beri yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin sevilen karakterlerinden olan Aylin’e hayat veren aktör dizinin hayranları tarafından araştırılmaktadır. Yeni sezonu 13 Eylül 2024 tarihi itibarıyla başlayan Arka Sokaklar Aylin kim sizler için inceledik.

Arka Sokaklar Aylin’in gerçek adı Özlem Çınar’dır. Özlem Çınar dizinin ilk bölümünden beri Arka Sokaklar ekibinin ayrılmaz bir parçası olarak dizide yer almaktadır. Yeni sezonda da ekranlarda olacak Arka Sokaklar dizisinde Aylin karakteriyle Özlem Çınar tekrar izleyici karşısına çıkacaktır. Gelin, ikonikleşmiş Aylin karakterine hayat veren Özlem Çınar’ı yakından tanıyalım...

Ozlem Cinar Kimdir

Özlem Çınar Kimdir?

Özlem Çınar 2 Ekim 1974 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İlkokul, orta okul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi’nde Turizm ve Otelcilik bölümünde ön lisans eğitimini almıştır. Oyunculuğa olan ilgisi sebebiyle Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi alan Özlem Çınar kariyeri boyunca projelerde yer almıştır.

Oyunculuk kariyerine tiyatroculuk ile başlayan Özlem Çınar Semaver Kumpanya, Yeni Drama Tiyatrosu gibi tiyatrolarda çalışarak oyunculuk kariyerinde ilk adımları atmıştır. Kamera karşısına ilk kez çıkışı ise 1997 yılında yayınlanan “Köprü” isimli diziyle olmuştur. Köprü isimli diziden sonra daha birçok yapımda yer alan Özlem Çınar için asıl dönüm noktası Arka Sokaklar isimli dizi olmuştur.

2006 yılında Kanal D'de yayımlanmaya başlayan Arka Sokaklar Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biridir. Arka Sokaklar isimli dizide Aylin Aydın karakterini canlandıran Özlem Çınar, Arka Sokaklar Aylin kim sorusu ile araştırılan bir isim olmuştur.

Ozlem Cinar Kimdir 7

Özlem Çınar Kaç Yaşında?

1974 yılında doğan Özlem Çınar 2024 yılı itibarıyla 50 yaşındadır.

Özlem Çınar Nereli?

Arka Sokaklar dizisinin sevilen karakterli Aylin’e hayat veren Özlem Çınar İstanbul’da doğmuştur. Kendisinin İstanbullu olduğu bilinmektedir.

Özlem Çınar Boyu Kaç?

Ünlü oyuncu Özlem Çınar’ın 1.72 m boyunda olduğu bilinmektedir.

Özlem Çınar Kilosu Kaç?

Özlem Çınar’ın 58 kilo olduğu düşünülmektedir.

Ozlem Cinar Kimdir 4

Özlem Çınar Evli Mi?

Arka Sokaklar Aylin kim sorusu ile birlikte merak edilen konulardan biri de Özlem Çınar’ın özel hayatıdır. Özellikle ünlü oyuncunun evli olup olmadığı büyük bir merak konusudur.

Ünlü oyuncu Özlem Çınar özel hayatını kameralardan ve medyanın ilgisinden uzakta tutmaktadır. Evli olup olmadığı konusunda kesin bir bilgi bulunmayan Özlem Çınar’ın evli olmadığı düşünülmektedir.

Özlem Çınar’ın Yer Aldığı Projeler

Özlem Çınar’ın oynadığı diziler, filmler araştırılmaktadır.

İşte Özlem Çınar’ın yer aldığı projeler:

YIL

İSİM

TÜR

1997

Köprü

Televizyon Dizisi

2000

Herkes Kendi Evinde

Sinema Filmi

2002

Yarım Elma

Televizyon Dizisi

2002

Gülbeyaz

Televizyon Dizisi

2003

Hürrem Sultan

Televizyon Dizisi

2004

Hayalet

Televizyon Dizisi

2004

Aliye

Televizyon Dizisi

2005

Ne Gezer Aşk Dağlarda

Kısa Film

2005

Kurtlar Vadisi

Televizyon Dizisi

2006

Arka Sokaklar

Televizyon Dizisi

2011

Migale

Sinema Filmi

2016

Vezir Parmağı

Sinema Filmi

2017

İşe Yarar Bir Şey

Sinema Filmi

2018

İkizler Memo-Can

Televizyon Dizisi

Ozlem Cinar Kimdir 2

Sıkça Sorulan Sorular

Arka Sokaklar Aylin kim sorusu dışında merak edilip araştırılan diğer konular ve bu konuların cevapları aşağıdaki gibidir:

Arka Sokaklar Aylin Diziden Neden Ayrıldı?

19. Sezonu ile 13 Eylül 2024 tarihinde başlayacak olan Arka Sokaklar dizisinde Aylin karakterine hayat veren Özlem Çınar bir süre diziden ayrılmıştır. 13. Sezonda, 521. Bölümle yapılan sezon finalinde Aylin arkasında bir mektup bırakarak diziye veda etmiştir. Ancak 18. Sezon 639. Bölümde diziye tekrar dönüş yapmıştır.

Aylin Komiser Evli Mi?

Arka Sokaklar dizisinde Aylin komisere hayat veren Özlem Çınar’ın evli olup olmadığı konusunda kesin bir bilgi olmasa da Aylin komiser Hakan komiser ile evlenmiştir. Ancak çiftin evliliği ilerleyen bölümlerde son bulmuştur. Ardından Aylin komiserin tekrar evlendiği bilinmektedir.