İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Real Madrid'in şef scout'u Juni Calafat, Fenerbahçe'den Bartuğ Elmaz'ı yakın takibe aldı.

2023-2024 sezonunun başında Fenerbahçe'de forma giyen Arda Güler'i 20 milyon euro ile kadrosuna katan İspanyol devi Real Madrid, yeniden Fenerbahçe'den bir futbolcuya gözünü dikti.

İspanya'dan Defensa Central'de yer alan habere göre; Fenerbahçe'den Bartuğ Elmaz, Real Madrid'in geleceğe yatırım olarak orta sahaya transfer etmek istediği isimler arasında.

Toni Kroos'un ayrılığı sonrası Alman yıldızın yerini Florian Wirtz alacak. Florentino Perez ve Calafat'ın ortak düşüncesi, Camavinga ve Tchouaméni'yi defansta kullanıp orta sahayı Wirtz ile güçlendirmek. Wirtz için 2025 yılında resmi teklif yapılacağı da ifade ediliyor.

İspanyol basınında yer alan bir diğer habere göre; genç futbolcu Arda Güler, Sevilla FC, Real Sociedad, AC Milan, Borussia Dortmund ve Liverpool tarafından takip ediliyor. Ancak Toni Kroos'un ayrılığı sonrası Arda Güler'in çok daha kilit bir konumda olduğu ve Real Madrid'in ayrılığa izin vermeyeceği düşünülüyor.