Emmy ödüllü bir çizgi dizi olan Rick and Morty gerek Türkiye’de gerek dünyada ilgiyle izlenmektedir. Bilim kurgu yapısı, yetişkin içeriklerden kaçmayışı ve çizim tarzı ile özellikle gençlere hitap etse de yetişkinlerin de merakla takip ettiği bir çizgi dizidir.

Dizinin 8. sezonun duyurulması üstüne hayranlar Rick and Morty 8.sezon ne zaman diye sormaktadır.

Rick and Morty çizgi dizisi ve yeni sezonu hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte detaylar:

Rick And Morty 8 Sezon Ne Zaman 4

Rick And Morty 8.Sezon Ne Zaman?

2013 senesinde ilk bölümü yayınlanan Rick and Morty kısa zamanda oldukça sevilen bir dizi haline gelmiştir. Adult Swim çatısı altında gösterimine devam eden Rick and Morty şirketin en başarılı işlerinden biri olmak konusunda emin adımlarla ilerlemektedir. Merakla izlenen Rick and Morty 8.sezon ne zaman sorusu hayranların sıklıkla araştırdığı bir konu olmaktadır.

Rick and Morty'nin hayranları için heyecan verici gelişmeler duyurulmuştur. Adult Swim'in kült yapımlarından biri sayılabilecek Rick and Morty’nin 8. sezonu 2025 yılında seyirciyle buluşacaktır. Rick and Morty yeni sezon için heyecan sürerken son sezon hakkında da araştırmalar yapılmaktadır.

Rick And Morty 8 Sezon Ne Zaman 6

Rick And Morty 7. Sezon

Rick and Morty 8.sezon ne zaman sorusuna cevap verirken son sezona değinmek de gerekmektedir. Hayranlar Rick and Morty final sezonu ne zaman yayınlandı merak etmektedir.

Rick and Morty 7. sezon yayınlandı mı sorusunun cevabı evettir. Sevilen çizgi dizinin 7. sezonu 15 Ekim 2023 tarihinde prömiyer yaparak yayınlanmaya başlamıştır. 7. sezonun final bölümü ise 17 Aralık 2023’de yayınlanmış ve bu tarihten sonra serinin hayranları merakla yeni sezonu beklemeye başlamıştır. Rick and Morty 8.sezon ne zaman geliyor sorusu akıllarında bir soru işareti olmuştur.

Rick and Morty 7. Sezon nerede izlenir sorusu da diziye devam etmekte olan hayranların merak ettiği bir konu olmuştur. 7. sezonu Netflix üzerinden izlemek mümkündür.

Rick And Morty 8 Sezon Ne Zaman 8

Rick And Morty Konusu

Rick and Morty 8.sezon ne zaman sorusunu yanıtlarken seriyi hiç bilmeyen ve merak eden okuyucular için de bilgilendirme yapmak gerekmektedir. Rick and Morty’i bilmeyenler konusunu merak etmektedirler.

Adult Swim için Justin Roiland ve Dan Harmon tarafından yaratılan Rick and Morty Nihilst bir felsefeyi ele almaktadır. Çizgi dizi, kendi zamanlarını aile hayatı ve boyutlar arası yolculuk arasında bölüştürmüş bilim insanı Rick ve onun torunu Morty'nin maceralarını anlatmaktadır.

Ana karakterlerden olan Rick Sanchez Morty’nin anne tarafından dahî dedesidir. Kendisi bir bilim adamı olan Rick Sanchez çeşitli ruhsal hastalıkların belirtilerini gösteren ve zamanını değerli olarak gören, son derece entelektüel bir karakter portresi ile seyirci karşısına çıkmaktadır.

Morty Smith karakteri ise sık sık Rick ile maceralara sürüklenen iyi kalpli bir karakter olarak tasvir edilmektedir. Rick’in sorun çözme yöntemleri konusunda genellikle isteksiz olup bu sıra dışı çözümler sebebiyle de travmalar geçirmektedir.

Rick And Morty Rick Kaç Yaşında?

Sık sık zaman yolculuğu yapan Rick’in 70 yaşında olduğu tahmin edilmektedir. Ancak bazı bölümlerde kendisinin 50’lerin ortasında olduğu da gösterilmektedir.

Rick And Morty 8 Sezon Ne Zaman 10

Rick Hangi Bölümde Turşu Oluyor?

Rick and Morty çizgi dizisinin en popüler sahnelerinden biri olan Rick’in turşuya dönüştüğü sahne 3. sezon 3. bölümde gerçekleşmiştir.

Rick And Morty Kaç Sezon?

Rick and Morty 8.sezon ne zaman sorusuyla beraber kaç sezon olduğu da merak edilmektedir.

Rick and Morty 7 sezon yayınlamıştır. 8. sezonun 2025 yılında yayınlanacağı söylenmiş, 9. sezonun ise hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğu açıklanmıştır.

Rick and Morty Kaç Bölüm?

2024 yılı itibarıyla 7 sezon yayınlanan Rick and Morty toplamda 71 bölümden oluşmaktadır.

Rick And Morty 8 Sezon Ne Zaman 2

Sıkça Sorulan Sorular

Rick and Morty 8.sezon ne zaman sorusu dışında merak edilen sorular ve bu soruların cevapları aşağıdaki gibidir.

Rick and Morty 8.Sezon Hangi Platformda?

Rick and Morty’nin diğer sezonları gibi 8. sezonu da Netflix üzerinden yayınlanacaktır.

Rick and Morty 7. Sezon Neden Netflix’te Yok?

Netflix şirket politikası olarak bölümleri toplu halde yayınlamaktadır. Türkiye’de Rick and Morty’nin yayınlanması bu yüzden zaman almıştır. Netflix üzerinden 7. sezon rahatlıkla izlenebilmektedir.