Müzik dünyasının en parlak yıldızlarından olan Rihanna, son yıllarda ise kendisinden anneliği ile söz ettiren bir isim. Dünyaca ünlü şarkıcının dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra; dünya onu birkaç yıldır ASAP Rocky ile birlikteliği ve çocuklarıyla da takip ediyor.

Rihanna, 2022 ve 2023 yıllarında iki kez anne olma mutluluğunu yaşadı. Ard arda gelen hamilelik haberleri ise yeni şarkı/albüm çıkaracak mı sorularının yerini Rihanna hamile mi merakının almasını sağladı. Biz de Rihanna kaç çocuğu var ile birlikte Barbadoslu şarkıcının çocukları ve özel hayatı hakkında araştırılanları derledik.

Rihanna Kac Cocugu Var

Rihanna Kaç Çocuğu Var?

Dünyayı kasıp kavuran müzikal başarısını çocukları olduktan sonra biraz daha arka plana atan Rihanna, son olarak Super Bowl’da sahne alarak müthiş bir performans sergiledi. Bu performans sırasında hamilelik haberini veren Rihanna kaç çocuğu var merak edildi.

Rihanna 3.çocuğu doğurdu mu diye sık sık araştırılsa da bilinen üzere Rihanna’nın iki çocuğu var. ASAP Rocky ve Rihanna’nın ilk çocukları RZA Athelston ‘’Rocky’’ Fenty 13 Mayıs 2022’de dünyaya geldi. Çiftin ikinci çocuğu olan Riot Rose Mayes ise 1 Ağustos 2023 tarihinde doğdu.

Rihanna’nın Çocuklarının İsimleri ve Anlamları

Özellikle de son zamanlarda yabancı ünlü ve fenomenlerin çocuklarına koydukları isimlerin anlamları sıklıkla merak ediliyor. Rihanna’nın çocuklarının isimleri ise hem anne ve babasından iz taşıyor hem de kelime anlamlarını taşıyor.

İlk çocukları RZA Athelston ‘’Rocky’’ Fenty’nin ismindeki RZA, babası ASAP Rocky’nin gerçek adının baş harflerinden oluşuyor. Athelston ise İngilizce kökenli eski bir isim ve ‘’asilzade’’ anlamına geliyor.

Riot Rose Mayes’in anlamı ise iki farklı isminden geliyor. Riot, ayaklanma ya da isyan anlamını taşırken, Rose ise gülü çağrıştırıyor. Mayes ise babası ASAP Rocky’nin soyadı olarak ekleniyor.

Rihanna Kac Cocugu Var 4

Rihanna 3. Çocuğu Doğurdu Mu?

İkinci çocuğunu kucağına alan Rihanna’nın 2023’ün sonlarına doğru üçüncüye hamile olduğu iddia edilmiştir. Özellikle sosyal medyada bir anda başlayan ‘Rihanna yine hamile’ furyasının ardından aylar geçtikten sora Rihanna kaç çocuğu var ve üçüncü dünyaya geldi mi soruları merak konusu olmuştur.

Yabancı basında da karnı büyümüş bir şekilde görüntülendiğine dair birkaç iddia olsa da Rihanna bu konuda herhangi bir resmi açıklama yapmamıştır. Ayrıca sosyal medya hesaplarına bakıldığında da bu habere dair bir bilgi bulunmamaktadır.

Rihanna Evli Mi?

Rihanna’nın iki çocuğunun babası olan ünlü rapçi ASAP Rocky ile evi olup olmadığına dair kesin bir bilgi yok. Çift 2020 yılından bu yana birlikte ve 2022’de de ilk çocuklarını kucaklarına aldı. Rihanna ikinci çocuğuna hamile olduğu sırada çocuklarının babası ASAP Rocky ile gizlice evlendiği iddia edilse de bu konuda resmi bir bilgiye erişemedik.

Rihanna Kac Cocugu Var 5

Rihanna Sevgilisi Kim?

Rihanna’nın güncel olarak evli olmadığı ve sevgilisinin de iki çocuğunun babası olan ASAP Rocky olduğu bilinmektedir. Çift, dünya magazininde de geniş yer bulan ilişkisine başlamasının ardından 2020’de beraber yaşamak için adım attı. İki çocukları Los Angeles’ta dünyaya geldi.

ASAP Rocky Kimdir?

Milyonlarca kişinin şarkılarının hayranı olduğu ASAP Rocky, son yıllarda müzik kariyerindeki başarısının yanı sıra; özel hayatı da konuşuluyor. Asap Rocky ve Rihanna kaç çocuğu var sorusunun ardından binlerce hayran, bu ünlü çocukların babasını da merak ediyor.

8 Ekim 1988 yılında Amerika’da dünyaya gelen ASAP Rocky’nin gerçek adı Rakim Nakache Mayers’dır. New York şehrinin suç oranları hayli yüksek olan Harlem bölgesinde büyümüştür. 2011 yılında ilk şarkılarının kayıtlarını çıkarmıştır. Bu yıldan itibaren de Sony Music ile birlikte çalışmaktadır.

İlişkileriyle ise magazin gündeminde ilk olarak Kylie Jenner ile adı anılan ASAP Rocky, ardından Iman, Rita Ora, Iggy Azalea, Tahiry Jose, Sophie Brussaux gibi dünyaca ünlü isimlerle de gündeme gelmiştir.

Yıllardır iş arkadaşı olan Rihanna ile birlikteliğini ise 2021 yılında duyurmuştur. O tarihten itibaren birlikte olan çiftin iki çocuğu var.

Rihanna Kac Cocugu Var 6

Rihanna Kimdir?

Gerçek adı Robyn Rihanna Fenty olan Rihanna, 20 Şubat 1988 yılında Barbados’un Saint Michael kentinde doğmuştur. Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra, oyuncu ve marka sahibi olarak da tanınır.

İlk stüdyo albümü olan Music of the Sun’ı 2005 yılında yayınlamıştır. Bu tarihten itibaren de 9 stüdyo albüm ve 30’dan fazla single çıkarmıştır.

Rihanna ödülleri aşağıdaki gibidir:

  • 9 Grammy Ödülü
  • 12 Billboard Müzik Ödülü
  • 6 Amerikan Müzik Ödülü

2006 yılında ‘’Bring It On: All Or Nothing’’ filmi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve ardından popüler olan birçok filmde daha yer almıştır. İş insanlığına ise kendi soyadını taşıyan ‘Fenty Beauty’ markası ile adım atmıştır. Bu ise Rihanna’ya büyük bir servet kazandırmıştır. Ayrıca yine kendi soyadını taşıyan ‘Savage x Fenty’ adında bir iç çamaşır markası daha kurmuştur.

2018 yılında TIME dergisi tarafından ‘Dünyanın En Etkili 100 Kişisi’ arasında gösterilen Rihanna, Asap Rocky ile birliktedir. Çiftin iki çocuğu vardır.

Rihanna Kaç Yaşında?

1988 doğumlu olan Rihanna güncel olarak 36 yaşındadır.