Sakarya'da hizmet veren Saka Dent, diş sağlığı ve estetiği alanında uzman kadrosu ile hastalarına hizmet vermektedir. Klinikte, periodontoloji, çift çene ameliyatı ve diş beyazlatma gibi pek çok farklı diş hekimliği branşında hizmet verilmektedir.

Periodontoloji Nedir?

periodontoloji nedir sorusunun cevabını şu şekilde verebiliriz, diş eti ve çevre dokuların sağlığı ile ilgilenen diş hekimliği dalıdır. Diş eti iltihabı, diş eti çekilmesi ve diş kaybı gibi diş eti hastalıklarının tedavisi periodontoloji kapsamında yapılmaktadır.

Saka Dent'te Periodontoloji Tedavileri

Saka Dent'te periodontoloji alanında uzman hekimler tarafından diş eti iltihabı, diş eti çekilmesi ve diş kaybı gibi diş eti hastalıklarının tedavisi yapılmaktadır. Tedaviler, hastanın durumuna göre değişkenlik gösterebilir.

Çift Çene Ameliyatı Fiyatları

Çene ameliyatı, üst ve alt çenenin pozisyonunu değiştirmek için yapılan bir cerrahi işlemdir. Bu ameliyat, hem estetik hem de fonksiyonel amaçlarla yapılabilir.

Saka Dent'te Çift Çene Ameliyatı Fiyatları

Saka Dent'te çift çene ameliyatı fiyatları, ameliyatın kapsamına ve hastaneye göre değişkenlik gösterebilir. 2023 yılı itibarıyla ortalama çift çene ameliyatı fiyatları 15.000 TL ile 30.000 TL arasındadır. Kliniğimizde ücretsiz randevu alarak tedavi edilecek işlemlere göre değişiklik gösterebilir.

Diş Beyazlatma Fiyatları

Diş beyazlatma, dişlerin rengini açmak için yapılan bir işlemdir. Bu işlem, diş hekimi tarafından ofiste veya evde yapılabilir.

Saka Dent'te Diş Beyazlatma Fiyatları

Saka Dent'te diş beyazlatma fiyatları, işlemin yapıldığı yönteme göre değişkenlik gösterebilir. Ofis tipi diş beyazlatma fiyatları 2.000 TL ile 3.000 TL arasında, ev tipi diş beyazlatma fiyatları ise 1.500 TL ile 2.500 TL arasındadır. Kliniğimizde ücretsiz randevu alarak tedavi edilecek işlemlere göre değişiklik gösterebilir.

Saka Dent'te Diş Beyazlatma Yöntemleri

Saka Dent'te ofis tipi ve ev tipi diş beyazlatma yöntemleri uygulanmaktadır. Ofis tipi diş beyazlatma işlemi, diş hekimi tarafından yapılır ve sonuç hemen görülür. Ev tipi diş beyazlatma işlemi ise hasta tarafından evde yapılır ve sonuç birkaç hafta içinde görülür.

Saka Dent, Sakarya'da diş sağlığı ve estetiği alanında hizmet veren güvenilir bir kliniktir. Klinikte, periodontoloji, çift çene ameliyatı ve diş beyazlatma gibi pek çok farklı diş hekimliği branşında hizmet verilmektedir.