MANİSA

Sarp Ege Çakır için ailesi adalet arıyor

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde 20 Ağustos 2024 günü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Sarp Ege Çakır için ailesi imza kampanyası başlattı.

Abone Ol

Haber: Ahmet Ünsal/Manisa

DAHA 17 YAŞINDAYDI

Manisa Prime Avm önünde 20 Ağustos 2024 günü meydana gelen trafik kazasında 17 yaşında kazada hayatını kaybeden Sara Ege Çakır için sosyal medyada imza kampanyası başlatıldı.

KAZAYA KARIŞAN SÜRÜCÜNÜN HEMEN SERBEST BIRAKILMASI TEPKİYLE KARŞILANDI

Daha 17 yaşında trafik kazasında hayatını kaybeden Sarp Ege Çakır’ın cenazesine Manisalılar yoğun ilgi gösterirken defin işlemleri daha olmadan kazaya karışan sürücü A.Ö (46) serbest bırakılması Manisa kamuoyunda da tepkiyle karşılandı.

BAKANLIK DEVREYE GİRDİ

Gazeteci Cüneyt Özdemir’in de programında kazaya karışan sürücünün serbest bırakılmasına tepki göstermesinden sonra Adalet Bakanlığı süreci yakından takip ettiğini ve soruşturmanın derinleştirilerek devam ettiğini açıkladı.

 VİCDANLAR YARALANDI

Manisa’dan gazeteci Ahmet Ünsal’a konuşan acılı baba Osman Çakır “Biz daha cenazeyi kaldırmadan kazaya karışan sürücünün serbest kalması vicdanları yaralamıştır. Manisalıların destekleri bu süreçte çok önemli bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz biz adaletin yerini bulmasını istiyoruz.” açıklaması yaptı

İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Manisalılar kazada hayatını kaybeden 17 yaşındaki Sarp Ege Çakır için sosyal medyada imza kampanyası başlatılarak adaletin yerini bulmasını istediler. 
İmza kampanyasına siz de katılmak istiyorsanız aşağıdaki linki tıklayarak katılabilirsiniz. 
https://www.change.org/p/sarp-ege-çakır-için-adalet-i̇stiyoruz