Haber: Hülya Kılınç

CHP Şehzadeler İlçe binasında İlçe Başkanı Hakan Gürtunca ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Simsaroğlu, burada gazetecilere başkan seçilmesi durumunda yapacağı çalışmaları anlattı.  

simsaroğlu


CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, Saruhan Simsaroğlu'na başarı dileklerinde bulunarak “Hemşehrimiz, memleketimizin evladı Özgür Özel’in genel başkan olmasıyla tüm Türkiye ve Manisa’da bir rüzgar esiyor. Bu yerel seçimlerde de Şehzadeler ilçemiz için başvuran birçok dostumuz, arkadaşımız, kardeşimiz var.  Saruhan Simsaroğlu arkadaşımız da bu adaylarımızdan birisidir. Kendisi bize güç vermiştir. Hakkında hayırlısı olsun, çıktığı yolda kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi.


“VE BİR DEĞİŞİMLE BAŞLAR HER ŞEY”


Gürtunca’ya güzel dilekleri için teşekkür eden Simsaroğlu, “30 yıldır iş hayatındayım. 49 yaşındayım. Esnaf bir babayla sağlık emekçisi bir annenin çocuğuyum. 23 yaşında bir oğlum var. Aslında birbirimizi tanıyoruz. Manisa Fuar Merkezinde bir fuar ziyaret ettiğinizde veya yine kentimizde bir konser etkinliğine katıldığınızda, Lale Salonunda bir tiyatro izlediğinizde biz işin mutfağındaydık ve çalışıyorduk. Hem ülke genelinde hem de kentimizde fuarlar düzenleyen bir şirketim kurucusuyum. Manisamızın barınmadan ulaşıma, çevreden sosyal kültürel etkinliklere sorunları var. Hepsinin farkındayız. Ve bir değişimle başlar her şey”dedi.    


“MANİSA'YI SOSYAL BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRACAĞIZ”

Özgür Özel’in Genel Başkanlığa seçilmesinden duyduğu gurura değinerek, Manisa ve Ege Bölgesi'nin Adnan Menderes'ten bu yana ilk defa bir genel başkan çıkardığını hatırlatarak şöyle devam etti “Bunun gurur ve mutluluğu haricinde sorumluluğunu da taşıyoruz. Manisamızı, Şehzadeler’i sosyal demokrat bir anlayışla, sosyal demokrasinin gereklilikleriyle tanıştırmak ve bilinçle çalışmak için yola çıktık. Hepimiz çok çalışacağız. Ben veya Cumhuriyet Halk Partili bir yol arkadaşım aday olduğunda hepimiz arkasına geçip koşturacağız. Ve sosyal belediyecilik anlayışıyla Manisa’yı tanıştırmak için hep birlikte mücadele edeceğiz.”