Seçil Erzan, Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fatih Terim gibi ünlü futbolcuları "özel fon" adı altında dolandırdığı iddiasıyla İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanıyor. Yanında 6 sanık daha bulunuyor.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan Erzan, Denizbank'ın iş akdini kanuna aykırı şekilde sonlandırdığını ve 23 yıllık tazminatını ödemediğini iddia ederek dava açıyor. Avukatı Bülent Aybirdi aracılığıyla Arabuluculuk Merkezi'ne başvuran Erzan, 25 Ekim 2000 - 10 Nisan 2023 tarihleri arasındaki kıdem ve ihbar tazminatlarının ödenmesini talep etti.

Erzan’ın avukatı Bülent Aybirdi, Hürriyet’e yaptığı açıklamada, müvekkilinin 23 yıl boyunca Denizbank’ta başarılı bir şube müdürü olarak çalıştığını belirtti. Ancak, zor durumlar yaşadığı ve bankanın onu yasadışı yollarla işten çıkardığını, tazminatını ödemediğini ifade etti. Aybirdi, Erzan’ın haklarının alınması için yasal yollara başvurduklarını ve dosyaya avukat Savaş Şahin’in arabulucu olarak atandığını söyledi.