Semih Kılıçsoy son dönemlerin en çok konuşulan futbolcularından birisidir. Beşiktaş ve Milli Takım forması giyen genç oyuncu birçok konunun odağındadır. Peki genç yıldız olarak adlandırılan Semih Kılıçsoy kaç yaşında? İşte detaylar…

Semih Kılıçsoy Kaç Yaşında?

Semih Kılıçsoy genç yaşına rağmen tüm futbolseverlere ismini duyurmuştur. 2023-2024 sezonunda Beşiktaş’ta attığı gollerle uzun bir süre gündemde kalmıştır. Vatandaşlar genç futbolcu Semih Kılıçsoy kaç yaşında sorusunu sormaktadır. Sizin için açıklıyoruz…

Semih Kılıçsoy 15 Ağustos 2005 tarihinde dünyaya gelmiştir. Semih Kılıçsoy günümüz itibarıyla 19 yaşındadır. Bu yaş futbolda parlamak için oldukça iyi bir yaş olarak görülmektedir. Bu yüzden de henüz 19 yaşında olan Kılıçsoy şimdiden Beşiktaş’ın yıldızlarından birisi olarak bilinmektedir.

Semih Kilicsoy Kac Yasinda 2

Semih Kılıçsoy Kimdir?

Semih Kılıçsoy Türk Milli futbolcu ve Beşiktaş’ın forvet oyuncusudur. Semih Kılıçsoy 15 Ağustos 2005 tarihinde İstanbul Gaziosmanpaşa’da dünyaya gelmiştir.

Henüz çok küçük yaşlarda futbola ilgi duymaya başlayan Semih Kılıçsoy doğduğu ilçe olan Gaziosmanpaşa’da oynamaya başlamıştır. Daha sonrasında Arnavutköy’de de oynayan Kılıçsoy 2016 yılında Beşiktaş altyapısına katılmıştır.

Semih Kılıçsoy Beşiktaş’ta U-19 Süper Ligi’nde 64 maçta 42 gol atmıştır. Semih Kılıçsoy profesyonel olarak ilk maçına ise 2023 yılında çıkmıştır.

Genç oyuncu Beşiktaş ile birçok rekora imza atmıştır. 2023-24 UEFA Konferans Ligi elemelerinde Tirana'ya gol atmış ve bu Beşiktaş’ın Avrupa kupalarında gol atan en genç oyuncusu olmuştur.

Semih Kılıçsoy 2023 yılında Beşiktaş formasıyla 4 lig maçında 5 gol atarak Türk futbol tarihinde üst üste 4 lig maçında gol atan en genç oyuncu olmuştur. Semih Kılıçsoy 2023-2024 sezonunda ligde 10 gol atmıştır. Böylece Beşiktaş’ta 10 gole ulaşan en genç ikinci oyuncu olmuştur.

Semih Kılıçsoy ilk defa Ocak 2024 tarihinde Türkiye Milli Takımı’na çağrılmıştır. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosuna seçilmiştir.

Semih Kılıçsoy Beşiktaş’la olan sözleşmesini de 2025 yılına kadar uzatmıştır. Beşiktaş yöneticisi bu sözleşmeyle alakalı şu sözleri söylemiştir:

“Genç futbolcumuzla sözleşmemizi 2028 yılında kadar uzattık. Onlar bizim bugünümüz, yarınımız, geleceğimiz. Gençlerimize çok değer veriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Semih’ten beklentimiz çok yüksek. Örnek bir futbolcu olsun, çok çalışsın ve disiplinli olsun. Beşiktaş’ımıza katkı sağlasın. Altyapıyla ilgili düşüncelerimizin ne kadar haklı olduğunu herkese göstersin.”

Semih Kılıçsoy kimdir sorusunu detaylarıyla yanıtladık!

Semih Kilicsoy Kac Yasinda 4

Semih Kılıçsoy Oynadığı Takımlar

Semih Kılıçsoy günümüzde Beşiktaş’ta forma giymektedir. Altyapı kariyeri dahil olmak üzere Semih Kılıçsoy’un oynadığı takımlar aşağıdaki gibidir:

  • Gaziosmanpaşa Venüs (2014-2015)
  • Arnavutköy Yaylaspor (2015-2016)
  • Beşiktaş (2016-2023) (Altyapı)
  • Beşiktaş (2023-)

Semih Kılıçsoy milli takım kariyeri ise şu şekildedir:

  • Türkiye U-14 (2019)
  • Türkiye U-15 (2019)
  • Türkiye U-17 (2021-2022)
  • Türkiye U-19 (2022-2023)
  • Türkiye U-21 (2024-)
  • Türkiye (2024-)

Semih Kılıçsoy Nereli?

Genç yıldız Semih Kılıçsoy İstanbul Gaziosmanpaşa’da dünyaya gelmiştir. Semih Kılıçsoy’un ailesi hakkında detaylı bir bilgi bulunmamaktadır. Bu yüzden Semih Kılıçsoy aslen Gaziosmanpaşalı olarak bilinmektedir.

Semih Kilicsoy Kac Yasinda 1

Semih Kılıçsoy Hangi Dizide Oynadı?

Semih Kılıçsoy son dönemde sosyal medyada bir dizide oynadığı sahne ile gündeme gelmiştir. Sahne ile alakalı birçok paylaşım yapılmıştır. Peki Semih Kılıçsoy hangi dizide oynadı? Açıklıyoruz…

Semih Kılıçsoy NOW TV kanalının en çok izlenen dizilerinden biri olan Gizli Bahçe dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır.

Dizide Nazlı ve Memo’nun hayatına giren Demir Memo’nun en büyük hayalini gerçekleştirmek için Memo’yu Beşiktaş’ın stadyumuna götürür. Memo stadyumda hayranı olduğu genç yıldız Semih Kılıçsoy ile tanışır.

Gizli Bahçe dizisinin yeni bölümü 22 Ekim Salı akşamı NOW TV ekranlarında yayınlanacak. 

Gizli Bahçe Konusu

Semih Kılıçsoy’un da konuk oyuncu olarak katıldığı Gizli Bahçe dizisinin konusu merak edilmektedir. Başrollerini Ebru Şahin ve Murat Yıldırım’ın paylaştığı Gizli Bahçe dizisinin konusunu paylaşıyoruz.

Gizli Bahçe dizisinde Nazlı’nın tek oğluyla yaşadığı hayat mücadelesi anlatılmaktadır. Nazlı’nın Memo adında bir oğlu vardır. Memo’nun zengin amcası Demir bir gün yeğeni olduğunu öğrenir.

Yeğenini arayıp bulan Demir, Nazlı’nın da ne iş yaptığını öğrenir ve yeğenini annesinden koparmaya çalışır. Fakat Nazlı aslında amcanın düşündüğü gibi bir işte çalışmamaktadır. Nazlı da bekar bir anne olarak oğlunu yanında tutmaya çalışır.