Servet Yardımcı denizcilik sektöründe faaliyet gösteren önemli bir isim olsa da genellikle spor dünyasının tanıdığı bir isim olmuştur.  Spor dünyasında çeşitli başarılara imza atmış olan Servet Yardımcı, zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor ve kariyer hayatı merak edilen biri haline gelmiştir. 

Peki, Servet Yardımcı kimdir? Tüm detayları ile merak edilenleri derledik…

Servet Yardimci Kimdir

Servet Yardımcı Kimdir?

Servet Yardımcı kimdir sorusu son dönemlerde sıkça sorulan bir soru haline geldi. Şimdi, spor geçmişi ile gündeme gelen Servet Yardımcı kariyer ve aile hayatına dair detaylara göz atalım..

26 Aralık 1957 tarihinde Rize’de dünyaya gelen Servet Yardımcı, Londra Başkent Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra ailesine ait olan şirketlerde görev almıştır. Servet Yardımcı şirketlerin yönetim kurulu başkanı olmuştur. 

İş dünyasındaki başarılarının yanı sıra, spor camiasında da aktif bir rol oynayan Servet Yardımcı aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü üyesidir. Bunun yanı sıra Servet Yardımcı, armatör ve spor yöneticisi kimliği ile tanınmaktadır. Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi olan Servet Yardımcı, aynı zamanda bir süre Çaykur Rizespor’da yöneticilik yapmıştır. 

Servet Yardımcı 2008 yılında ilk olarak, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kuruluna girmiştir. Daha sonra Yardımcı, eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener yöneticiliğinde başkan vekili görevini üstlenmiştir ve ardından tekrar yönetim kurulu üyesi görevine devam etmiştir. 

Yıldırım Demirören döneminde 1. başkan vekili olan Servet Yatırımcı daha sonra Nihat Özdemir başkanlığında görevini devam ettirmiştir. Yardımcı, bu dönemde Türkiye Futbol Federasyonunun FIFA ve UEFA ile olan ilişkilerini yürütmüştür.

2015’te girdiği UEFA Yönetim Kurulun adaylığına seçilemeyen Servet Yardımcı, 2017 yılında 41. UEFA Kongresinde yönetim kuruluna girmiştir. Daha sonra Yardımcı, 2021 yılında tekrar aday olarak yeniden yönetim kuruluna seçilmiştir. 

Servet Yardımcı kimdir sorusunu yanıtladıktan sonra bir de aile hayatına dair araştıranlara değinelim…

Servet Yardimci Kimdir 2

Servet Yardımcı Ailesi… Evli mi? Çocuğu Var mı?

Servet Yardımcı kimdir sorusu yanı sıra aile hayatı da araştırılıyor. Servet Yardımcı aile hayatını gözlerden uzak yaşasa da zaman zaman gündeme gelen bazı konular olmuştur. 

Aile şirketi olan Yardımcı Group’un başkanlığını yapmakta olan Servet Yardımcı, evli ve iki çocuğu vardır. Servet Yardımcı eşi ile medyadan uzak bir hayat sürdürmektedir. Aynı zamanda Yardımcı ailesi, Türkiye’nin önde gelen iş insanlarından biri olarak tanınan Servet Yardımcı’nın yanı sıra, aile şirketi olan Yardımcı Group’un yönetiminde de önemli bir role sahiptir.

Servet Yardımcı oğlu Kaan Yardımcı’nın ise son dönemde oyuncu Nesrin Cavadzade ile görüntülenmiş ve ikilinin aşk yaşadığına dair iddialar çıkmıştır.

Aile yaşamı ve çocukları hakkında detaylı bilgi genellikle kamuya açık kaynaklarda sınırlı olarak bulunsa da Servet Yardımcı’nın kardeşinin Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul milletvekili ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı olduğu bilinmektedir.

Servet Yardimci Kimdir 3

Sıkça Sorulan Sorular

Servet Yardımcı kimdir ile ilgili diğer merak edilen sorular aşağıdaki gibidir:

Servet Yardımcı Neden İstifa Etti?

Servet Yardımcı, TFF Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulundaki görevinden, istifa etmiştir. Fakat Servet Yardımcı görevinden neden ayrıldığını açıklamamıştır.

Servet Yardımcı Nereli?

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu eski üyesi Servet Yardımcı, Rizelidir.

Servet Yardımcı Kaç Yaşında?

26 Aralık 1957 tarihinde Rize’de dünyaya gelen Servet Yardımcı şu anda 66 yaşındadır.

Servet Yardımcı Hangi Takımlı?

Servet Yardımcı Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesidir.