Manisa Barosu Başkan Adayı Avukat Sevgi Başak Yeşil Malay, adli yılın açılışı dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayınladı. Manisa Barosu’nun ekim ayında yapılacak seçimlerine de değinen Malay, değişim vurgusu yaptı. Malay’ın sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında şunları ifade etti:

“DEĞİŞİM İÇİN, MESLEĞİMİZ İÇİN ADAY OLDUK”

Değerli meslektaşlarım, sevgili dostlarım Manisa Barosu’nun Ekim ayında yapılacak olağan genel kurulunda, baromuz yönetimine sevgiyle, değişim için, mesleğimiz için aday olduk. Meslektaşlarımızı önemsiyoruz, meslektaşlarımızın sorunlarını biliyoruz. Mesleğin onuruna, değerlerine, konumuna yarışır şekilde meslektaşını koruyan, mesleki gelişimine dair hayalleri, projeleri, söyleyecek sözü olan, heyecanlı, yenilikçi bir anlayışı temsil ediyoruz.

BAROMUZDA HER ŞEY SEVGİYLE DEĞİŞİR

Topluma, kentine, çevresine, her canlıya duyarlı, birlikte yaşama ve toplumun bir parçası olma kültürünü benimseyen, kapsayıcı, ötekileştirmeyen, her fikre, her görüşe değer veren, hem kurumunu hem meslektaşını geleceğe taşıyan kurumsal bir baro için aday oluyoruz. Biliyoruz ki Manisa Barosu meslektaşı ile değişir. Baromuzda her şey sevgiyle değişir.