Cilt bakım markalarının ithalatçılığını üstlenen She Vec hakkında merak edilen birçok konu bulunmaktadır. Bu konuların başını She Vec kimin sorusu çekmektedir. She Vec hakkında merak edilenler ve bunların cevapları aşağıdaki gibidir:

She Vec Kimin 5

She Vec Kimin?

She Vec, yurt dışının en popüler ve başarılı cilt bakım markaları arasında yer alan “The Ordinary” isimli markanın Türkiye’deki ilk ve tek ithalatçısı olan “Free Sepet Cosmetic” firmasının sahibi tarafından % 100 yerli sermaye ile kurulmuştur.

“Free Sepet Cosmetic” 2015 yılında yurt dışında dünyaca ünlü orijinal kozmetik markaların Türkiye’ye getirilmesi ve Türk halkı ile bu ürünleri buluşturabilmek için kurulmuştur. Gerçekleştirilen ithalatlar yanında yeri üretimler de söz konusudur.

She Vec Türk Markası Mı?

She Vec nerenin malı sorusu sıklıkla aranmaktadır. “Free Sepet Cosmetic” firmasının sahibi tarafından 2015 yılında kurulmuş olan She Vec Sağlık ve Kozmetik Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. bünyesinde üretilen kozmetik, cilt bakım ürünleri markasıdır. Ürünleri alkol, paraben, parfüm, boyar madde içermez. She Vec Bursa merkezlidir.

She Vec Üreticisi Kim?

Cilt bakımı markaları arasında tanınan ve bilinen The Ordinary’nin Türkiye’deki ilk ve tek ithalatçısı olan “Free Sepet Cosmetic” firması bünyesinde kurulmuştur.

She Vec Kimin 4

She Vec Sahibi Kim?

She Vec’in uzman bir kadroya sahip olduğu söylenmektedir. Marka, klinik çalışmalar sonucunda ortaya çıkan aktif maddeleri, yüksek AR-GE teknolojisi ile bir araya getirip bilimsel bulgular ışığında cilt bakımı sunar. %100 Vegan içeriklere sahip olmasıyla dikkat çekmektedir. Bu sebeple She Vec kime ait merak konusu olmuştur. She Vec kimin sorusunun cevabı aşağıdaki gibidir:

She Vec Kimin

Hakan Vatansever Kimdir?

Hakan Vatansever isimli genç girişimci, yaklaşık 3 yıl önce kurduğu Free Sepet isimli firmasıyla Türkiye’de bulunmayan dünyaca ünlü kozmetik markalarını ithal ederek online satış siteleri üzerinde alıcılarıyla buluşturmaya başlamıştır. Kendisi aynı zamanda yerli diş macunu üreterek Avrupa’da bunun satışını gerçekleştirmek için çabalarda bulunmaktadır.

Gerek ürün çeşitliliği gerekse güvenilir satış sonrası sunduğu hizmetler sonucunda genç girişimcinin müşteri kitlesi kısa sürede artmıştır. Müşterilerden gelen talepleri değerlendiren Vatansever gerekli çalışmaları da yürüterek yerli markası She Vec ile kozmetik sektörüne giriş yaparak başta diş macunu olmak üzere çok sayıda farklı ürün üretmek adına çalışmalara başlamıştır. Hakan Vatansever çalışmaları hakkında şu açıklamada bulunmuştur:

  • "Bizler ilk başta piyasaya, ülkemizde bulunmayan birçok yabancı marka kozmetik ürünü ithal ederek vatandaşlarımızla buluşturan bir e- ticaret firması olarak başladık. Biz bu ithal ettiğimiz ürünleri hem Türkiye Cumhuriyeti yasalarına hem de Dünya Ticaret Örgütü kurallarına uygun bir yoldan ithal ettik. İthal ettiğimiz bu ürünleri online mecralarda pazarlamaya başladık. Kısa sürede 500 bini aşkın bir müşteri kitlesine sahip olduk. Gerek müşterilerimizden gelen talepler gerekse de bizlerin yaptığı AR-GE çalışmaları neticesinde yerli ürünlerde birçok eksik olduğunu fark ettik. İlk etapta lansman ürünümüz S’HE VEC BRİLLANCE BOOST diş macunu olacak. Devamında pazara sunacağımız ürünlerin ilk başarısını diş macunumuz ile göstermek istedik. Ürünlerimiz yaklaşık 10 gün sonra hem Türkiye’de hem de Avrupa’daki birçok satış kanalımız üzerinden temin edilebilecek. Diş macunumuzu kullananlar zaten ürünümüzün dişleri beyazlatma konusundaki başarısını görecekler. İlerleyen süreçte de diş macunu haricinde diğer kozmetik ürünlerimizde piyasaya sürülmüş olacak. Türkiye’de kullanılan birçok yabancı marka yerine vatandaşlar S’HE VEC ürünlerini tercih edecek”

Hakan Vatansever Nereli?

She Vec ve Free Sepet’in sahibi Hakan Vatansever Bursa ilinin Nilüfer ilçesindendir.

She Vec Kimin 3

She Vec Ürünleri

She Vec kimin sorusu dışında ürünleri de merak edilmektedir.

Cilt bakımı ve kozmetik üzerine yoğunlaşan She Vec ürünlerinin bir kısmı şu şekildedir:

  • Yüz Bakım Ürünleri
  • Vücut Bakım Ürünleri
  • Göz Bakım Ürünleri
  • Saç Bakım Ürünleri
  • AHA ve BHA İçeren Ürünler
  • Cilt Bakım Setleri

She Vec Ürünleri Kullanım Sırası

She Vec markası kişisel bakım ve kişisel bakım sırası için şunları önermektedir:

  • Temizleme: Cildinizi gün içinde biriken yağ, kir ve makyajdan arındırmak için uygun bir temizleyici kullanın.
  • Tonlama: Tonik veya tonlama ürünleriyle cildin pH dengesini sağlayın, gözenekleri sıkılaştırın ve cildinizi hazırlayın.
  • Serum veya Tedavi Ürünü: Cilt tipinize uygun bir serum veya tedavi ürünü uygulayarak özel cilt ihtiyaçlarınıza odaklanın (örneğin, anti-aging, leke açıcı, nemlendirici serumlar).
  • Göz Çevresi Bakımı: Göz kremi veya serum kullanarak göz çevresindeki ince cildi özel olarak bakım yapın.
  • Nemlendirme: Cildinizi nemlendirici bakım ürünlerini bir krem veya losyon kullanarak cildin nem dengesini koruyun.