Kariyerine dansöz olarak başlayan Sibel Can, daha sonra şarkıcılık yapmaya başlamıştır. Günümüzde ise televizyon ve sinema oyunculuğu ile sunuculuk da yapan Sibel Can’ın evlilik hayatı merak konusudur. Sibel Can kaç kez evlendi konusu ve Sibel Can hakkında merak edilenlerin cevabı şu şekildedir:

Sibel Can Esleri

Sibel Can Kaç Kez Evlendi?

Küçük yaşlardan beri müzik piyasasında olan Sibel Can’ın müzikleri, dizileri ve projeleri kadar özel hayatı da merak konusu olmuştur. Sibel Can kaç kere evlendi sorusu en çok merak edilenler arasındadır.

Sibel Can Kaç Evlilik Yaptı?

1988 yılında o dönemin popüler isimlerinden olan Hakan Ural ile Zerrin Özer‘in evinde gizlice evlenen Sibel Can, 1999 yılında, 11 yıllık evliliklerinden sonra Hakan Ural’dan boşanmıştır.

Bir sene sonra, 2000 yılında Sulhi Aksüt ile dünyaevine giren Sibel Can, Sulhi Aksüt’den 2010 yılında boşanmıştır. Günümüzde ise Sibel Can evli olmasa da uzun süredir Emir Sarıgül isimli bir iş adamıyla sevgilidir.

Sibel Can Esleri 4

Sibel Can Eşleri Kimdir?

Sibel Can’ın hayatı boyunca evlendiği insanlar şu şekildedir:

  • Hakan Ural (1988-1999)
  • Sulhi Aksüt (2000-2010)

Sibel Can Esleri 2

Sibel Can Kaç Yaşında Evlendi?

Müzikle genç yaşlarında tanışan Sibel Can henüz 13 yaşındayken babasının kemani eşliğinde Viyana, Almanya, Hollanda ve İsrail’de şarkı söyleyip dans etmiştir. Kariyerine genç yaşlarda başlayan Sibel Can, Hakan Ural ile olan ilk evliliğini ise 18 yaşında yapmıştır. Hakan Ural ile 29 yaşında boşanan Sibel Can 1 sene sonra, 30 yaşında Sulhi Aksüt ile evlenmiştir.

Sibel Can Evli Mi?

Günümüzde evli olmayan Sibel Can’ın iş adamı Emir Sarıgül ile sevgilidir. Emir Sarıgül ile ilk olarak Bodrum’da magazincilere görünen Sibel Can aralarında evlilik durumunun söz konusu olmadığını dile getirmiştir.

Sibel Can İlk Eşi Kim?

Sibel Can ilk evliliğini 18 yaşındayken, 1988 yılında Hakan Ural ile yapmıştır. Bu evlilikleri 11 sene süren çift 1999 yılında boşanmışlardır.

Sibel Can En Son Kiminle Evlendi?

İlk evliliğini 1988 yılında Hakan Ural ile yapan Sibel Can bu ilk evliliğini 1999 yılında sonlandırmıştır. 1 yıl sonra 2000 yılında Sulhi Aksüt ile evlenen Sibel Can, bu evliliğini de 2010 yılında bitirmiştir. Şu an Emir Sarıgül adında bir iş adamı ile sevgili olan Sibel Can evli değildir.

Sibel Can Esleri 11

Sibel Can Kimdir?

Sibel Can, 1 Ağustos 1970 tarihinde Engin Cangüre ve Emine Gül Sezer Cangüre’nin ilk çocuğu olarak Fatih, Karagümrük’te dünyaya gelmiştir Sibel Can’ın annesi Emine Gül Sezer Cangüre Bursa, Mudanyalı ve ilkokul mezunuyken babası Engin Cangüre Yugoslav göçmenidir.

Sibel Can Gerçek Adı?

1 Ağustos 1970‘de, Engin Cangüre ve Emine Gül Sezer Cangüre’nin ilk çocuğu olarak dünyaya gelen Sibel Can’ın gerçek ismi Sibel Cangüre’dir. Babası Engin Cangüre birçok ünlü soliste eşlik eden bir keman sanatçısı olan Sibel Can’ın müzikle tanışması da babası sayesinde olmuştur.

Henüz 13 yaşındayken, babasının kemanı eşliğinde önce Viyana daha sonra da Almanya, Hollanda ve İsrail’de şarkı söyleyip dans eden Sibel Can sonrasında Türkiye’ye dönmüş, yaşı gizlenerek Halikarnas Gazinosu’nda işe başlamıştır.

Sibel Can Nereli?

1970 yılında Engin Cangüre ve Emine Gül Sezer Cangüre çiftinin ilk çocuğu olarak dünyaya gelen Sibel Can İstanbul’un Fatih semtinin Karagümrük mahallesinde doğmuştur. Annesi Emine Gül Sezer Cangüre aslen Bursa Mudanyalı, babası Engin Cangüre de Yugoslav asıllı bir göçmendir.

Sibel Can Kaç Kardeş?

Engin Cangüre ve Emine Gül Sezer Cangüre’nin ilk çocuğu olan Sibel Can’ın Muzaffer isminde bir kız kardeşi vardır.

Sibel Can Esleri 3

Sibel Can’ın Kaç Çocuğu Var?

Dönemin bilinen mekanları Galata Kulesi ve Astorya gibi kulüplerde çıkan Sibel Can, Nükhet Duru'nun, Fahrettin Arslan'a tavsiyesi üzerine Maksim Gazinosu'nda çıkmaya başlamış ve henüz 17 yaşındayken assolist olmuştur. 1987 yılında Kervan Plak’tan ilk albümü olan “Günah Bize”yi çıkartan Sibel Can kariyer basamaklarını hızla tırmanıp kısa sürede ünlü olmuştur.

Kariyerini genç yaşlarda başarılı bir şekilde başlatan Sibel Can yine benzer bir şekilde genç yaşlarda evlenmiştir. Sibel Can kaç kez evlendi konusu da oldukça merak edilmiştir. İlk evliliğini 18 yaşında ikinci evliliğini de 30 yaşında yapan Sibel Can’ın bu evliliklerden 3 çocuğu olmuştur.

Sibel Can Esleri 5

Sibel Can Çocukları

1988 yılında Hakan Ural ile 2000 yılında da Sulhi Aksüt ile evlenen Sibel Can’ın bu evliliklerden 3 çocuğu dünyaya gelmiştir. 2 çocuğu Hakan Ural’dan, 1 çocuğu ise Sulhi Aksüt’den olan Sibel Can’ın çocukları aşağıdaki gibidir:

  • Engincan (Hakan Ural)
  • Melisa (Hakan Ural)
  • Emir (Sulhi Aksüt)