BİYOGRAFİLER

Sibel Taşçıoğlu Evli Mi? Kızılcık Şerbeti Pembe’nin Eşi Kim?

Kızılcık Şerbeti’nin Pembe’si Sibel Taşçıoğlu evli mi? İşte ayrıntılar…

Abone Ol

Show TV’nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde canlandırdığı Pembe karakteriyle dikkat çeken Sibel Taşçıoğlu evli mi sorusu, takipçileri tarafından sıkça araştırılıyor. Sibel Taşçıoğlu ve evliliğine dair tüm merak edilenleri yanıtlıyoruz!

Sibel Taşçıoğlu Evli Mi?

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Pembe karakterini canlandıran Sibel Taşçıoğlu, internette ve sosyal medyada dizi takipçileri tarafından en çok araştırılan isimlerden birisi konumunda.

Sibel Taşçıoğlu kiminle evli sorusuna yanıt arayan kişiler, ünlü ismin evliliğine dair detayları merak ediyor. Sibel Taşçıoğlu evli mi? İşte yanıtı…

1995 yılında Bursa Devlet Tiyatrosu’nda Tılsım isimli çocuk oyunuyla kariyerine adım atan oyuncu ve seslendirme sanatçısı Sibel Taşçıoğlu, 2016 yılında Murat Kolçak Köstendil ile evlenmiştir.

Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’in kuzeni olan Murat Kolçak Köstendil’in sosyal medya hesaplarında hayvan hakları savunucusu ve medikal kozmetik uzmanı olduğu belirtiliyor.

Sibel Taşçıoğlu Kimdir?

Sibel Taşçıoğlu evli mi sorusunu yanıtladıktan sonra, kısaca ünlü oyuncunun biyografisi hakkında bilgileri paylaşalım. Daha önce Bir Zamanlar Çukurova, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Medcezir, Ekmek Teknesi gibi dizilerde rol alan Sibel Taşçıoğlu kimdir? İşte yanıtı…

Sibel Taşçıoğlu, 28 Temmuz 1976 tarihinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. Bursa Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenen Tılsım adlı çocuk oyunuyla ilk kez 1995 yılında rol alan Taşçıoğlu, 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde eğitim görmeye başlamıştır.

2000 – 2003 yılları arasında çeşitli tiyatro oyunlarında görev alan Sibel Taşçıoğlu, Tiyatro Fora’da Tekrar Çal Sam, Yan Etkili Konuşmalar, Apaçık gibi oyunlarda rol almıştır.

1998 yılında ilk kez Rus Gelin adlı filmle sinemada yer alan Taşçıoğlu, Kırık Ayna, Mühürlü Güller, Ekmek Teknesi, Yadigar, Gönül Salıncağı, Pulsar ve daha birçok TV dizisinde rol aldı.

Sibel Taşçıoğlu kimdir sorusuna yanıt arayan kişiler için ünlü oyuncunun aynı zamanda seslendirme sanatçısı olduğunu belirtelim.

Sibel Taşçıoğlu pek çok animasyon filmde seslendirme yapmış, Medcezir isimli dizideki Nevin karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınmıştır.

2016 yılında Murat Kolçak Köstendil ile evlenen Sibel Taşçıoğlu, günümüzde Kızılcık Şerbeti adlı dizide Pembe karakterini canlandırmaktadır. Sibel Taşçıoğlu evli mi sorusuna yanıt arayan kişiler için ünlü ismin biyografisini bu şekilde özetleyebiliriz.

Sibel Taşçıoğlu Yaşı

Sibel Taşçıoğlu kimdir sorusuna yanıt arayan kişiler, ünlü oyuncunun kaç yaşında olduğunu da merak ediyor. Kızılcık Şerbeti’ndeki performansıyla göz dolduran Sibel Taşçıoğlu kaç yaşında?

Sibel Taşçıoğlu’nun doğum tarihi 28 Temmuz 1976’dır. Bu bilgiden hareketle aslen Bursalı olan sanatçının 2024 yılı itibariyle 48 yaşında olduğunu söyleyebiliriz.

2022 yılında yayınlanmaya başlayan Kızılcık Şerbeti dizisinde başrol olarak yer alan Sibel Taşçıoğlu, Pembe Ünal karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazandı.

Sibel Taşçıoğlu Nereli?

Sibel Taşçıoğlu evli mi sorusuna yanıt arayan kişiler, ünlü oyuncunun nereli olduğunu da merak ediyor. İstanbul’da yaşayan ve günümüze kadar pek çok sinema filmi, tiyatro ve dizide rol alan oyuncu ve seslendirme sanatçısı Sibel Taşçıoğlu nereli? İşte yanıtı…

Sibel Taşçıoğlu aslen Bursalıdır. 1976 yılında Bursa’da doğan sanatçı, aynı şehirde Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde eğitim almıştır. Daha sonra tiyatro eğitimi için İstanbul’a gelen oyuncu, ilk tiyatro deneyimini 1995 yılında Bursa Devlet Tiyatrosu’nda Tılsım adlı çocuk oyununda yaşamıştır.

Sibel Taşçıoğlu Oynadığı Diziler ve Filmler

Sibel Taşçıoğlu evli mi araştırmasını yapan kişiler için ünlü ismin biyografisinde yer alan filmleri ve dizileri listeleyelim.

Sibel Taşçıoğlu oynadığı diziler, filmler ve seslendirdiği filmler şu şekildedir:

Yapım Adı

Tarih

Karakter

Çiçek Taksi – TV Dizisi

1995

-

Akşam Güneşi – TV Dizisi

1999

-

Evdeki Yabancı – TV Dizisi

2000

-

Karakolda Ayna Var – TV Dizisi

2000

-

Anne Babamla Evlensene – TV Dizisi

2002

-

Kibar Ana – TV Dizisi

2002

-

Berivan – TV Dizisi

2002

-

Ekmek Teknesi – TV Dizisi

2002

Sevda

Mühürlü Güller – TV Dizisi

2003

-

Yadigar – TV Dizisi

2004

Oya Hemşire

Büyük Buluşma – TV Dizisi

2004

Mihriban

Belalı Baldız – TV Dizisi

2005

Mehtap

Gözyaşı Çetesi – TV Dizisi

2006

Sevda

Gönül Salıncağı – TV Dizisi

2007

-

Pulsar – TV Dizisi

2008

Sinem

Aile Saadeti – TV Dizisi

2009

Belkıs

Yasemince – TV Dizisi

2010

Gülay

Bulutların Ötesi – TV Dizisi

2012

Asiye

Medcezir – TV Dizisi

2013

Nevin Koper

Kehribar – TV Dizisi

2016

Sanem Yarımcalı

Muhteşem Yüzyıl Kösem – TV Dizisi

2016

Gülbahar Sultan

Kızlarım İçin – TV Dizisi

2017 – 2018

Ayten Yılmaz

Bir Zamanlar Çukurova – TV Dizisi

2018 - 2022

Şermin Yaman

Kızılcık Şerbeti – TV Dizisi

2022 - Günümüz

Pembe Ünal

Rus Gelin – Sinema Filmi

2003

Fatma

Bizim İçin Şampiyon – Sinema Filmi

2018

Meral Atman

İnanılmaz Aile – Animasyon Filmi

2004

Türkçe Seslendirme

Robinson Ailesi

2007

Türkçe Seslendirme

The Incredible Hulk

2008

Türkçe Seslendirme

Prenses ve Kurbağa

2009

Türkçe Seslendirme

Alice Harikalar Diyarında

2010

Türkçe Seslendirme

Robin Hood

2010

Türkçe Seslendirme

Hediye Operasyonu

2011

Türkçe Seslendirme

Sucker Punch

2011

Türkçe Seslendirme

Sibel Taşçıoğlu'nun Eşi Murat Kolçak Köstendil

Sibel Taşçıoğlu evli mi sorusuna yanıt arayan kişiler, aynı zamanda ünlü sanatçının eşinin kim olduğunu da merak ediyor. Sibel Taşçıoğlu’nun 2016 yılında evlendiği eşi Murat Kolçak Köstendil kimdir? İşte yanıtı…

Murat Kolçak Köstendil, 5 Temmuz 1981 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Günümüzde 43 yaşında olan Murat Köstendil, ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’in de kuzenidir. İlgili isim hakkında internette ya da sosyal medyada çok fazla bilgi yer almıyorken, Sibel Taşçıoğlu’nun eşinin hayvan hakları savunucusu ve medikal kozmetik uzmanı olduğu bilinmektedir.

Sıkça Sorulan Sorular

Sibel Taşçıoğlu evli mi sorusuna yanıt arayan kişiler için ünlü sanatçı hakkında merak edilen diğer soruları yanıtlayalım…

1- Sibel Taşçıoğlu ve Demet Şener akraba mı?

Sibel Taşçıoğlu ve Demet Şener, sosyal medya hesaplarından akraba olduklarını açıklamıştır.

2- Sibel Taşçıoğlu'nun çocuğu var mı?

Sibel Taşçıoğlu’nun 2016 yılında Murat Kolçak Köstendil ile yapmış olduğu evlilikten henüz çocuğu yoktur.

Sibel Taşçıoğlu evli mi sorusuna yönelik tüm bilgileri sizlerle paylaştık. Konuyla ilgili merak ettiğiniz diğer soruları yorumlarla paylaşabilir, ayrıca düşüncelerinizi aktarabilirsiniz.