Kızılcık Şerbeti dizisindeki Doğa karakteriyle yıldızı parlayan Sıla Türkoğlu televizyon dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Son zamanların en popüler dizisinde oynayarak büyük bir tanınırlık elde eden başarılı oyuncu kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Sadece oyunculuk yeteneği ile değil, güzelliği ve tarzı ile de dikkat çeken Türkoğlu sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesine sahip. Peki, Sıla Türkoğlu ailesi nereli? İşte sizin için araştırdıklarımız…

Sıla Turkoglu AilesiSıla Turkoglu Ailesi 4

Sıla Türkoğlu Kimdir?

Sıla Türkoğlu, 18 Nisan 1999'da İzmir'de doğmuş Türk aktristir. Oyunculuğa 2018 yılında ‘Ağlama Anne’ dizisiyle adım atmıştır. 2019'da ‘Yemin’ dizisinde Suna rolünü canlandırmış ve 2020'de ‘Emanet’ dizisinde başrol Seher karakterini oynamaya başlamıştır. 4 Temmuz 2022'de Emanet dizisinden ayrılmıştır. 2022 yılından itibaren Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa Korkmaz karakteriyle başrolde yer almaktadır. 2023 yılında düzenlenen 49. Altın Kelebek Ödülleri'nde Yıldızı Parlayanlar ödülünün sahibi olmuştur.

Sıla Türkoğlu Nereli?

Kullanıcıların en çok merak ettiği konulardan biri de Sıla Türkoğlu İzmirli mi sorusunun cevabıdır. Kendisi aslen İzmirlidir ve Bornova'da büyümüştür. İlkokul ve ortaokulu da burada tamamlamıştır. Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi'nde eğitim görmüştür. Lise döneminde oyunculuk eğitimine başlamıştır ve henüz lise öğrencisiyken setlerde yer almaya başlamıştır. Sıla Türkoğlu oyunculuk kariyerinin yanı sıra tiyatro çalışmaları da yapmaktadır.

Sıla Türkoğlu Boy Kilo

Başarılı yıldız 1.68 metre boyunda ve 55 kilogram ağırlığındadır. Sağlıklı bir kiloya sahiptir ve formunu korumak için düzenli spor yapmaktadır. Bu kapsamda bir spor mağazasının reklam yüzü de olmuştur.

Sıla Türkoğlu Yaş

Sıla Türkoğlu 18 Nisan 1999 tarihinde doğmuştur. 2024 yılı itibariyle 25 yaşındadır. Genç ve yetenekli bir oyuncu olarak Türk dizi sektöründe yükselen bir isimdir. Peki, güzel oyuncunun aile kökeni nereye dayanıyor? Sıla Türkoğlu ailesi nereli? Yazımızın devamında…

Sıla Turkoglu Ailesi

Sıla Türkoğlu Ailesi Nereli?

Sıla Türkoğlu’nun kendisi İzmirlidir. Ailesi hakkında fazla bilgi paylaşmamış olsa da bazı kaynaklardan ailesinin de İzmirli olduğu öğrenilmektedir. Türkoğlu memleketine olan sevgisini her fırsatta dile getirmektedir.

Sıla Turkoglu Ailesi 3

Sıla Türkoğlu Annesi ve Babası

Sıla Türkoğlu'nun annesi hakkında çok fazla bilgi yer almamaktadır. Bu anlamda annesinin ismi ve mesleği bilinmemektedir. Aynı şekilde babası için de internette bilgi yer almamaktadır. Röportajlarında babasıyla gurur duyduğunu ve ondan çok şey öğrendiğini söylemiştir. Fakat babasının kimliği ve mesleği hakkında herhangi bir detay vermemiştir. Güzel aktris, özel hayatını korumayı tercih etmektedir.

Sıla Turkoglu Ailesi 2

Sıla Türkoğlu Ne Kadar Kazanıyor?

Sıla Türkoğlu'nun tam olarak ne kadar kazandığına dair resmi bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak Kızılcık Şerbeti dizisinden bölüm başı 100 bin TL kazandığı iddiaları medyada yer almıştır. Bu iddialara göre aylık kazancı 400 bin TL'yi bulmaktadır. Sıla Türkoğlu, reklam anlaşmaları ve diğer projelerden de gelir elde etmektedir.

Oyuncuların maaşları diziye olan ilgiye, oyuncunun popülerliğine ve deneyimine göre de değişiklik gösterebilmektedir. Türkoğlu, yükselen bir yıldız olarak Türk dizi sektöründe oldukça aranan bir isimdir.

Sıla Türkoğlu Sevgilisi

Kendisi özel hayatını korumayı tercih ettiği için aşk hayatı hakkında fazla konuşmamaktadır. Geçmişte Doğukan Güngör ve Alp Navruz ile aşk yaşadığına dair haberler çıkmıştır. Fakat bu ilişkilerin doğruluğu kanıtlanmamakla birlikte, Sıla Türkoğlu’nun güncel olarak sevgilisi bulunmamaktadır.

Sila Turkoglu Ailesi 2

Sıla Türkoğlu Dizileri

Genç yaşına karşın Kızılcık Şerbeti adlı dizide gösterdiği oyunculuk performansı ile beğenilen Sıla Türkoğlu, lise yıllarından beri sete çıkmaktadır.

Sıla Türkoğlu'nun rol aldığı diziler şunlardır:

  • Ağlama Anne (2018): Elif
  • Yemin (2019): Suna
  • Baba ben geldim (2019) (kısa film)
  • Emanet (2020-2022): Seher
  • Kızılcık Şerbeti (2022-günümüz): Doğa Korkmaz
  • Sadece Arkadaşız isimli internet dizisinde de konuk oyuncu olarak yer almıştır.

Bu yazımızda siz okurlarımız için Sıla Türkoğlu ailesi nereli sorusunu en detaylı şekilde yanıtlandırdık.