Yılların Televizyon Fenomeni olan ve birçok kişinin programını her gün izleği Müge Anlı’nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu merak konusu oldu. Sizin için araştırdık.

18 yıldır ekranlarda olan ünlü programcı araştırmacı gazeteci Müge Anlı hayatı merak edilen kişilerden biridir. Ünlü programcının eşi de merak edilenlerin başında gelmektedir. Müge Anlı'nın Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir? Sorusunun cevabı yazımızda. İşte detaylar…

Sinasi Yuzbasioglu Kimdir 15

Müge Anlı'nın Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir?

Ünlü televizyoncu Müge Anlı'nın Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kendisi kadar merak konusu olmuştur. Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir sorusu sıkılıkla aranan sorular arasında yer almaktadır.

Şinasi Yüzbaşıoğlu İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’nde 4. Sınıf Emniyet Müdürü olarak görev almaktadır. Polislik kariyerine Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nde başladığı bilinmektedir.

Şinasi Yüzbaşıoğlu Kaç Yaşında? Nereli?

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir sorusunun yanında yaşı ve memleketi de merak ediliyor. Şinasi Yüzbaşıoğlu, 10 Nisan 1963 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir.  Günümüz itibarıyla 61 yaşında olan Yüzbaşıoğlu, aslen Adanalıdır.

Sinasi Yuzbasioglu Kimdir 21

Şinasi Yüzbaşıoğlu Mesleği Nedir?

Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun mesleği de kendisi hakkında merak edilenlerin başında gelmektedir. Yüzbaşıoğlu polis olarak kariyerine başlamıştır. Erzurum’da kariyerine başlamasının ardından bir süre de Adana’da mesleğini sürdürmüştür.

2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne atamıştır. Günümüzde 4. Sınıf Emniyet Müdürü olarak mesleğine devam etmektedir.

Şinasi Yüzbaşıoğlu Kaç Evlilik Yaptı?

Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun eski eşi konusu sıklıkla araştırılsa da hakkında bilgi bulunmuyor. Kendisinin daha önce evlilik yaptığı ya da yapmadığı bilinmemektedir.

Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun Çocuğu Var Mı?

Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun çocuğu olup olmadığı da bilinmeyenler arasındadır. Fakat Müge Anlı’nın Burhan Akdağ ile olan evliliğinden Lidya adında bir kızı bulunmaktadır.

Sinasi Yuzbasioglu Kimdir 28

Şinasi Yüzbaşıoğlu Müge Anlı Ne Zaman Evlendi?

Şinasi Yüzbaşıoğlu ve Müge Anlı ne zaman evlendi sorusu çift hakkında merak edilen sorulardandır. Müge Anlı ve eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu 25 Haziran 2022 yılında sade bir tören ile evlenmişlerdir.

Müge Anlı, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının açılışında evleneceği haberini şu şekilde vermiştir:

  • "Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu."

Sinasi Yuzbasioglu Kimdir 16

Müge Anlı Kimdir?

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir sorusu eşi Müge Anlı kimdir sorusunu da beraberinde getirmektedir. 19 Aralık 1973 yılında İstanbul'da doğan Müge Anlı aslen Arnavut kökenlidir. Araştırmacı-gazeteci olan Anlı uzun yıllardır televizyon programı sunuculuğu yapmaktadır.

Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Hukuk alanında yapmıştır.

Ünlü magazin program yapımcısı Burhan Akdağ ile 1999 yılında evlenmiş, 2008 yılında ise tartışmalı bir şekilde boşanmıştır. Bu evlilikten Lidya adında bir kızı olmuştur.

Bir süre magazincilik yaptıktan sonra 2006 yılında Pakize Suda ve Şenay Düdek ile yürüttükleri Dobra Dobra programı ile sunuculuk yolculuğuna başlamıştır. 2008 yılında ise magazini tamamen bırakıp kendi programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla sadece sunuculuk yapmaya başlamıştır.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yaptığı diğer işlerden farklı olarak kayıpları arama ve cinayetleri aydınlatmaya odaklanmaktadır. Program 16 sezondur devam etmektedir. Sunduğu programın yanında Sevgi İzi, Pati Buldular ve Okuma Yazma Seferberliği gibi birçok projeye imza atmıştır.

Müge Anlının sunduğu programlar şu şekildedir:

  • Dobra Dobra - (2006-2008)
  • Müge Anlı ile Tatlı Sert - (2008-Günümüz)
  • Mektubunuz Var - (2010-2011)
  • Güven Bana - (2019)

Müge Anlı’nın sıkı çalışması ödülsüz kalmamıştır. Aldığı ödüller şu şekildedir:

Yıl

Ödül

Kategori

2016

43. Altın Kelebek Ödülleri

En İyi Kadın Sunucu

2018

45. Altın Kelebek Ödülleri

En İyi Kadın Sunucu

2020

46. Altın Kelebek Ödülleri

En İyi Kadın Sunucu

2021

47. Altın Kelebek Ödülleri

En İyi Kadın Sunucu

2022

48. Altın Kelebek Ödülleri

En İyi Kadın Sunucu

2023

49. Altın Kelebek Ödülleri

En İyi Kadın Sunucu