GÜNDEM

Sıra Halfeti'de mi? Eski kayyumdan "Az sabır" paylaşımı

İktidarın dün Hakkari Belediyesi'ne gerçekleştirdiği "kayyum darbesi"nin yankıları henüz sürerken, bu kez de Şanlıurfa Halfeti için bir kayyum iddiası ortaya atıldı.

Abone Ol

31 Mart seçimlerinde Şanlıurfa Halfeti’den belediye başkanı seçilen DEM Parti’nin adayı Mehmet Karayılan ile ilgili olarak, gözaltı ve kayyum iddiaları ortaya atıldı. 

Eski Halfeti kayyumu Şeref Albayrak, sosyal medyadan halka konuşma yaptığı bir fotoğrafını paylaşarak “Az sabır” notunu düştü. Albayrak’ın profilinde ise “Halfeti belediye başkanı” yazdığı görüldü.

T24'ten Ceren Bala Teke'nin haberine göre, Hakkari Belediyesi’ne kayyum atanmasının ardından 31 Mart seçimlerinden DEM Parti’nin kazandığı altı ilçeden biri olan Şanlıurfa Halfeti’ye de kayyum atanacağı iddiaları gündeme geldi.

Halfeti Eş Belediye Başkanı Mehmet Karayılan hakkında süren iki davanın sonuçlanmasıyla gözaltına alınacağı öne sürüldü.

"Eski kayyumdan mesaj var"

 Eski Halfeti kayyumu Şeref Albayrak ise sosyal medya hesabından halka konuşma yaptığı bir fotoğrafını paylaşarak “Az sabır” notunu düştü.

Öte yandan; Albayrak’ın profilinde “Halfeti Belediye Başkanı” yazdığı ortaya çıktı.