3 ay önce DÜNYA

ABD'nin New York kentindeki Sotheby's müzayedesinde, bir dinozor fosili 44,6 milyon dolara satıldı.

3 ay önce DÜNYA

Yemen'deki İran destekli Husiler, kontrollerinde olan Uluslararası Hudeyde Havalimanı'na ABD ve İngiltere tarafından 3 hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu.

3 ay önce DÜNYA

İsrail meclisinde "Filistin devletinin kurulmasına karşı çıkan" önerge kabul edildi.

3 ay önce SİYASET

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın merkeze çekilmesinin arka planında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile yaşadığı tartışma olduğu iddia edildi. İşte tartışmanın sebebi...

3 ay önce YEREL

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde çok sayıda hasta, refakatçi ve sağlık çalışanı, dün yedikleri öğlen yemeğinden dolayı zehirlendi.

3 ay önce GÜNDEM

Türkiye'de geçen yıl il bazında en düşük işsizlik oranı yüzde 4,8 ile Sinop'ta, en yüksek ise yüzde 23,3 ile Hakkari'de tespit edildi.

3 ay önce ADVERTORIAL
3 ay önce İNSAN HAKLARI

Sinan Ateş davasında sona doğru: Sanıklar hakkında istenen ceza açıklanacak

3 ay önce YEREL

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi, Lice’de spor kompleksi, Çüngüş’te bin 581,78 metrekarelik taşınmaz ile Kayapınar’da mescit ve WC’lerin başka kurumlara 25 yıllığına bedelsiz tahsis edilmesine ilişkin kayyum döneminde alınan kararları iptal etti.

3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun gece boyunca Gazze Şeridi'nin orta ve güney bölgelerine düzenlediği saldırılarda en az 9 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.