3 ay önce SİYASET

AKP, MHP, DEM Parti, CHP, İYİ Parti ve DBP milletvekillerine ait 10 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığına sunuldu.

3 ay önce DÜNYA

ABD'de 6 Demokrat Temsilciler Meclisi üyesi ile bir Demokrat senatör, ABD Başkanı ve Demokrat Partinin başkan adayı Joe Biden'a, 5 Kasım'daki başkanlık yarışından çekilmesi için çağrıda bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gaziantep'te 51 kişinin yaşamını yitirdiği Furkan Apartmanı davasında 3 sanığa verilen beraat kararı hakkında açıklama yaptı ve “Verilen karar hepimizi derinden üzmüştür” dedi.

3 ay önce DÜNYA

Bangladeş'te, 1971'deki Bağımsızlık Savaşı'nda görev alan kişilerin çocuklarına kamu sektöründe kontenjan ayrılması kararına ilişkin protestolarda 75 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

3 ay önce GÜNDEM

Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP milletvekili Mustafa Sarıgül, "Talip olduğun yolu, yokuşuyla seveceksin yokuşuyla. Yokuş olmadan yollar düz değil" dedi.

3 ay önce SİYASET

Areda Survey araştırma şirketi, Türkiye genelinde 2 bin 432 kişinin katılımıyla bir anket yayımladı. Ankete göre, Türk halkının yüzde 79,2’si Özel ve Erdoğan’ın karşılıklı gerçekleştirdiği ziyaretlerin, yakın dönemde siyasette herhangi bir değişikliğe yol açmayacağı görüşünde.

3 ay önce SİYASET

ORC Araştırma şirketi, gençlerin en beğendiği siyasetçileri araştırdı. Araştırmaya göre AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ekrem İmamoğlu gençlerin en beğendikleri siyasetçiler oldu. Aradaki fark ise dikkat çekti.

3 ay önce SPOR

Real Madrid forması giyen Arda Güler, Fenerbahçe'nin Dünya Fenerbahçeliler Günü için yaptığı paylaşımı sarı-lacivert kalp emojileri ile yorum yaptı.

3 ay önce DÜNYA

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Gazze'de ateşkes için müzakerelerin sürdüğünü, hala bazı sorunların çözülmesi gerektiğini belirterek, "Müzakerelerde son aşamaya gelindi. Ama son aşamanın da en zor aşama olduğunun bilincindeyiz." dedi.

3 ay önce DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden'ın Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump'la gerçekleştirdiği münazaranın ardından başkanın zihinsel ve fiziksel sağlına ilişkin sorgulama süreci devam ederken, Biden'ın seçim kampanyası başkanı Jen O'Malley Dillon, "yarışa devam" açıklamasında bulundu.