2 ay önce DÜNYA

Filipinler'in Bataan bölgesi açıklarında yaklaşık 1,5 milyon litre endüstriyel yakıt taşıyan tanker gemisinin alabora olduğu bildirildi.

2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun, sabahın erken saatlerinden itibaren işgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde düzenlediği baskınlarda biri gazeteci 11 Filistinliyi gözaltına aldığı bildirildi.

2 ay önce MALATYA

Malatya'da 11 yaşındaki çocuğun kullandığı traktör, yol kenarında oynayan 4 çocuğa çarptı. Çocuklarından 2'si hayatını kaybetti.

2 ay önce YEREL

Bingöl'de bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi.

2 ay önce GÜNDEM

Avrupa’nın en büyük uyuşturucu baronlarından “Tombul Jos” lakaplı Joseph Johannes Leijdekkers'a çifte oturum izni verildiği ortaya çıktı. Tombul Jos ise hiç yakalanmadı.

2 ay önce TEKİRDAĞ

Tekirdağ'da sokak hayvanlarına yönelik yasa tasarısına karşı düzenlenen eylemde, hayvanları asılsız bahanelerle öldürme yolunu açan yasanın TBMM Genel Kuruluna gönderilmemesi ve derhal geri çekilmesi çağrısında bulunuldu.

2 ay önce DÜNYA

Rusya Savunma Bakanlığı, Moskova yakınlarındaki Kaluga bölgesinde Mi-28 askeri helikopterin düştüğünü ve mürettebattan kurtulan olmadığını bildirdi.

2 ay önce GÜNDEM

"Belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız, kaynağında tahsiline başlayacaktır" diyen Erdoğan’ın belediye başkanlığı döneminde İBB'yi 1.5 milyar dolar borçla bırakması yeniden gündeme geldi.

2 ay önce GÜNDEM

MGM, 25 Temmuz hava tahmin raporunu yayınladı. Rapora göre; Trakya, İç Ege, İç ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri, Çanakkale, Bilecik, Bolu ve Ordu çevreleri ile Van'ın kuzey ve doğu kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

2 ay önce GÜNDEM

TBMM Genel Kurulunda, en düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesini de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 7 maddesi kabul edildi.