2 ay önce DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi.

2 ay önce DÜNYA

Hamas, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya, ABD Kongresinde "kendisini parlatma" imkanı vermek yerine Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne (UCM) teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

2 ay önce Genel

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresinde yaptığı konuşmaya ilişkin, "Netanyahu'yu ayakta alkışlayanlar tarihe eli kanlı bir suçlunun destekçileri olarak geçmiş, ahlaki pusulanın tamamen ortadan kalktığı bir resme tüm insanlık tanıklık etmiştir." ifadelerini kullandı.

2 ay önce GÜNDEM

Erbil Valisi Umed Xoşnaw Fransa'nın başkenti Paris’te, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. Xoşnaw, İmamoğlu’nun başkent Erbil’e ziyaret etmesi için davet etti.

2 ay önce GÜNDEM

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan MGK'nin ardından yayımlanan 9 maddelik bildiride, toplantıda Suriye’de tüm tarafları kapsayan gerçek bir toplumsal mutabakata ulaşılmasına yönelik desteğin sürdürüleceği ve nifak girişimleri ile iki halkın kadim dostluğunu hedef alan kışkırtmalara müsaade edilmeyeceğinin vurgulandığı belirtildi.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

AFAD, Aydın'ın Kuşadası ilçesinin 18.75 kilometre açığında Ege Denizi'nde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

2 ay önce Genel

İstanbul Avcılar'da çekiciye arkadan çarpan motosikletteki baba ve oğlu hayatını kaybetti.

2 ay önce SİYASET

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu’nun Cumhur İttifakı’na yönelik eleştirilerinden dolayı İYİ Parti ile MHP milletvekilleri arasında gerginlik yaşandı.

2 ay önce Genel

İstanbul Valiliği, Çatalca'da menşei henüz belirlenemeyen insansız deniz aracının bulunduğunu bildirdi.

2 ay önce DÜNYA

ABD'nin ilk siyah kadın başkanı olmaya talip Kamala Harris'in adaylığına beklenmedik bir yerden itiraz geldi. Black Live Matter örgütü, Demokratları ABD'li siyahları manipüle etmekle suçladı.