2 ay önce GÜNDEM

Van'ın Gürpınar ilçesinde serinlemek amacıyla baraj göletine giren çocuk hayatını kaybetti.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

İstanbul'un su ihtiyacını karşılayan barajlardaki doluluk oranı yüzde 59,49 olarak açıklandı. Prof. Dr. Hüseyin Toros, bugün itibarıyla bu oranın, son 10 yıldaki 4. en düşük değer olduğunu belirtti.

2 ay önce GÜNDEM

Bu yıl 2-18 Ağustos tarihleri arasında üçüncü kez yapılacak İstanbul Festivali nedeniyle metro ve Marmaray’ın son sefer saatleri uzatılacak.

2 ay önce EĞİTİM

ÖSYM tarafından sınavda rahatsızlanan adaya yardım ettikleri gerekçesiyle 8 aday için yeni bir YKS düzenlendi.

2 ay önce SPOR

2024 Paris Olimpiyatları öncesi Kanada Kadın Futbol Takımı'nın Yeni Zelanda antrenmanlarını drone ile gözetlediği ortaya çıktı. FIFA tarafından takıma, 6 puan silme ve teknik direktör Beverly Priestman da dahil olmak üzere üç antrenöre 1 yıl men cezası verildi.

2 ay önce GÜNDEM

Sosyal medya üzerinden Atatürk’e hakaret ettiği iddiasıyla tartıştığı kişinin, Tokat'taki evine giden Vesile Yiğit'in eşi İsak Yiğit çıkan kavgada hayatını kaybetti.

2 ay önce DÜNYA

Venezuela, devlet başkanı seçimi için sandık başında. Seçim yarışı Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile muhalefetin adayı Edmundo Gonzalez arasında geçecek.

2 ay önce GÜNDEM

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, yaşanan elektrik faciası sonrası gözaltına alınan 11 kişinin serbest bırakılmasına ilişkin paylaştı. Tugay, tepkilerin ardından gönderisini sildi.

2 ay önce Siyaset

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, sigorta primlerindeki yetki devrine tepki gösterdi. Genç, "Sigorta prim oranlarının belirlenmesi yetkisinin Cumhurbaşkanına devredilmesi sosyal hukuk devleti ilkesine aykırıdır" dedi.

2 ay önce DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden'ın çekilmesinin ardından Demokratların adayı olan Kamala Harris, seçim kampanyasına TikTok'ta devam ediyor.