2 ay önce BATMAN

Batman'da meydana gelen kazada 2’si çocuk 4 kişi yaşamını yitirdi.

2 ay önce TUNCELİ

Dersim’in Pülümür ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 17 kişi yaralandı.

2 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol kırmızı bülteniyle uyuşturucu ve dolandırıcılık gibi suçlardan aranan Alexander Gustafsson ve Dragan Pavlıcevıc'in İstanbul'da, uluslararası seviyede aranan Alexandar Nedevskı'nın Bodrum'da yakalandığını bildirdi.

2 ay önce YEREL

Antalya'nın Serik ilçesinde ormanlık alanda dün çıkan orman yangınını kontrol altına almak için yapılan çalışmalar sürüyor.

2 ay önce YEREL

Adana'nın Kozan ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor.

2 ay önce DÜNYA

Venezuela Ulusal Seçim Konseyi (CNE) Başkanı Elvis Amoroso, devlet başkanı seçimini mevcut Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun kazandığını bildirdi.

2 ay önce YEREL

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yolcu otobüsü ile yem yüklü kamyonun çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

2 ay önce YEREL

İzmir'in Seferihisar ilçesinde teknede meydana gelen patlamada 6 kişi yaralandı.

2 ay önce GÜNDEM

Müzisyen Orhan Gencebay, sokak hayvanlarının öldürülmesine dayanan kanun teklifi hakkında, "Bu dünyada yaşayan tüm canlıların yaşam hakkı vardır. Kimse bu hakkı gasp edemez" diye konuştu.

2 ay önce MANİSA

Manisa iki aydır buğday tarlalarında ormanlara sıçrayan yangınlarla boğuşurken bugün öğleden sonra Gürle yolunda bulunan bir lojistik şirketinin deposunda çıkan yangın çevre kirliliğin yanı sıra yürekleri ağza getirdi.