2 ay önce DÜNYA

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 15 Ağustos'taki Ankara ziyaretinde TBMM Genel Kurulu'na hitap edecek, İsrail'in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarında yürüttüğü insanlık dışı saldırılarını anlatacak.

2 ay önce BİLİM & UZAY

Bilim insanları, Kraliçe veya Koltuk (Cassiopeia) adlı takımyıldızın yakınlarında, milattan sonra (MS) 1181'de patlayan, 6 ay süreyle gökyüzünde Satürn kadar parlak görünen süpernovanın oluşturduğu küresel bulutsunun merkezinde, sıcak bir beyaz cüce veya "zombi yıldız" bulunduğunu tespit etti.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

İbrahim Büyükak'ın komedi dalındaki filmlerinden biri olan Küçük Esnaf filmi nerede çekildi sorusunu yanıtlıyoruz! Ayrıca sevilen filmin müzikleri ve oyuncularını da derledik!

2 ay önce DÜNYA

Irak Cumhurbaşkanı Latif Reşid, Kerkük İl Meclisi’nin Kerkük Valisi olarak seçtiği Rebwar Taha’ya mazbatasını verdi.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Yeşilçam'ın sevilen filmlerinden biri olan Sahte Kabadayı nerede çekildi sorusunu yanıtlıyoruz. Filmin ne zaman çekildiği ve oyuncu kadrosunu da derledik.

2 ay önce DÜNYA

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nin (KDC) doğusundaki Kuzey-Kivu eyaletinde isyancıların saldırısında en az 12 kişi hayatını kaybetti.

2 ay önce YEREL

Silopi'de yaşanan patlamada yaralananlardan 5’i taburcu olurken, 3’ünün tedavisi devam ediyor.

2 ay önce DÜNYA

ABD'de Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), temmuzda aylık bazda yüzde 0,1 ve yıllık bazda yüzde 2,2 artışla beklentilerin altında gerçekleşti.

2 ay önce DÜNYA

Çin, Tayvan adına yapılan 1000'den fazla casusluk vakasının ortaya çıkarıldığını ve casusların "ağır şekilde" cezalandırıldığını bildirdi.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

Ünlü iş insanı Berk Suyabatmaz, magazine ilişkileri ve evliliğiyle yansımıştır. Birçok kişi ise Burcu Esmersoy'un eski eşi olarak tanıdığı Berk Suyabatmaz kimdir sorusunun cevabını aramaktadır. Suyabatmaz'a dair detayları paylaştık.