İşte Benim Stilim yarışmasıyla sosyal medya fenomeni hale gelen 28 yaşındaki Yağmur Taktaş, ABD’deki evinde ölü bulundu. 3 Nisan tarihinde yaşamını yitiren Taktaş’ın ölüm sebebi henüz belirlenemedi. Taktaş’ın ailesi, kızlarının eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü görüşünde.

Halk TV’de yer alan habere göre sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, birkaç yıl önce tanıştığı A.C.F. ile yaşamak için yaz aylarında ABD’ye taşındı. Babası Amerikan, annesi Türk vatandaşı olan A.C.F., Taktaş’a Türkiye’de yaşadıkları süreçte birçok kez şiddet uyguladı ve Taktaş’a yönelik darp olayları karakol tutanaklarına yansırken, Taktaş’ın gördüğü şiddet nedeniyle dalağını kaybettiği öğrenildi.

Tüm bunlara rağmen iki isim yeniden barıştı ve A.C.F.’nin ısrarları sonucunda Taktaş, 2023 yılının yaz aylarında ABD’ye taşındı.

ÖLÜM NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

3 Nisan 2024 tarihinde Yağmur Taktaş henüz nedeni belli olmayan bir sebeple hayatını kaybetti. ABD’de yapılan otopsi çalışmalarının sonucu beklenirken, Taktaş’ın cenazesi dün Türkiye’ye getirilerek Adana’da defnedildi.

Taktaş’ın ailesi, kızlarının daha önce de birçok kez şiddete maruz kaldığını, A.C.F. tarafından Taktaş’a yönelik şiddet mesajlarına şahit olduklarını belirtti. Aile kızlarının öldürüldüğü görüşünde.

Ailenin iddiasına göre kızları Taktaş, ABD’de öldürüldükten sonra 210 bin takipçili Instagram hesabının profil fotoğrafı değiştirildi. Taktaş’ın ailesine göre A.C.F., kızlarını öldürdükten sonra sosyal medya hesabına Şeytan (The Exorcist) filminde yer alan Regan MacNeil karakterinin fotoğrafını koydu.