Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olacağına kesin gözü ile bakılan "Erol Bulut'un Fenerbahçe'nin Alex Ferguson'u" olacağını iddia etti.

Alanyaspor'da başarılı bir sezon geride bırakan Erol Bulut'un Fenerbahçe'nin başına geçeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bulut'a ilişkin spor camiasından da farklı değerlendirmeler geliyor.

"EROL BULUT'U TÜRKİYE'YE GETİREN BENİM"

Sözcü'den İrfan Yirmibeş'e konuşan Şen, "Erol Bulut'u futbolcu olarak Türkiye'ye getiren benim. E.Frankfurt'ta oynuyordu. Emre Belözoğlu'nun sportif direktör, yardımcılarından birinin de Volkan Demirel olduğu bu idari ve teknik kadro yapılanmasında, ben Erol Bulut'tan bir Alex Ferguson olmasını bekliyorum. Olacağına da inanıyorum” dedi.

"FENERBAHÇE ÇOK BAŞARILI OLACAK"

Şen, "Gelecek sezon ve daha sonraki yıllarda F.Bahçe'nin bu teknik ve idari kadroyla önemli başarılar kazanacağına, şampiyon olacağına inanıyorum. Erol Bulut kendine güvenen, kültürlü, Almanca, İngilizce ve Yunanca gibi dilleri konuşabilen, futbol altyapısını Almanya'da almış, Alman disipliniyle yetişmiş başarılı bir futbol adamıdır. Çalışma azmi, hırsı ve karakteriyle de F.Bahçe'ye yakışan bir isimdir. Benim yakından tanıdığım Erol Bulut, teknik direktör olarak da Türk futboluna büyük hizmetler verecektir” değerlendirmesinde bulundu.