Türkiye Süper liginin daha önce belirtildiği gib 12 Haziran'da başlayacağı açıklanırken diğer liglerin de başlama tarihleri belirlendi.

TFF Yönetim Kurulu, koronavirüs nedeniyle ara verile liglerin ne zaman başlayacağını görüştü. Toplantıda, TFF 1. Lig'in 19 Haziran'da, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig maçlarının 18 Temmuz'da oynanmasına karar verildi. Süper Lig ise daha önce açıklandığı gibi 12 Haziran'da devam edeceği belirtildi.

TFF BUGÜN TOPLANDI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, bugün federasyon bünyesinde kurulan sağlık kurulu ile toplantı yaptı. TFF’den yapılan açıklamaya göre, sağlık kurulun tavsiyeleri ile Türkiye 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği’nin yazılı başvuruları dikkate alınarak, korona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle ara verilen liglerin “şimdilik” başlama tarihleri belirlendi.

TFF 1. LİG 19 HAZİRAN'DA BAŞLAYACAK

Süper Lig’in daha önce açıklandığı gibi 12 Haziran’da başlayacağı ifade edilen açıklamada, TFF 1. Lig’in 19 Haziran’da, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig maçlarının 18 Temmuz’da oynanmaya başlanacağı duyuruldu.