Fenerbahçe, uzun süredir gündeminde olan Demir Grup Sivasspor'dan futbolcu Mert Hakan Yandaş'ı transfer ettiğini açıkladı. Fenerbahçe ayrıca eski oyuncuları Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i de renklerine bağladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada; "Kulübümüz, Sivasspor ile sözleşmesi sona eren 1994 doğumlu futbolcu Mert Hakan Yandaş ile 4 yıllığına anlaşmıştır Çubuklu formamızı giyecek Mert Hakan'a büyük ailemize hoş geldin diyor; kendisine camiamızın limit tanımaz sevgisi ve desteğiyle formamız altında nice zaferler diliyoruz" denildi.

GÖKHAN GÖNÜL DE AÇIKLANDI

Fenerbahçe, Beşiktaş'tan ayrılan Gökhan Gönül ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Fenerbahçe, Gökhan Gönül'ü ile 1+1 yıllığına renklerine bağladı.

CANER ERKİN İLE DE ANLAŞMA SAĞLANDI

Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş ve Gökhan Gönül'den sonra eski oyuncusu Caner Erkin'i de transfer etti. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Kulübümüz, Caner Erkin ile 2+1 yıllık anlaşmaya varmıştır. Formamızla iki şampiyonluk iki Türkiye Kupası başarıları yaşayan, UEFA Avrupa Ligi Yarı Finali’nde formamızı giyen Caner Erkin’e, yuvana yeniden hoş geldin diyor. Büyük taraftarımızın limit tanımaz desteğiyle Sarı Lacivert formamız altında nice başarılar diliyoruz.