Gençlik ve Spor Bakanı da "Hagi mi, Alex mi?" akımına katıldı. Kasapoğlu Twitter hesabından iki yıldız futbolcu için anket yaptı.

Türkiye'de futbol oynayanlar arasında Romanyalı yıldız Hagi ve Brezilyalı yıldız Alex De Souza'nın her zaman ayrı bir yeri oldu. İki isim de Türkiye'de efsaneleşerek ayrıldı. Hagi'nin Galatasaray'da gösterdiği performans ile Galatasaray UEFA ve Süper Kupa'yı kazandı. Galatasaray Hagi döneminde 4 yıl üst üste şampiyonluk da yaşadı. Hagi Galatasaray'a gelmeden önce Barcelona, Real Madrid gibi dünya devlerinde de forma giydi.

ALEX'İN HEYKELİ DİKİLDİ

Alex de Souza'nın kariyeri Hagi'ninki kadar parlak olmasa da Fenerbahçe'de gösterdiği performans taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. İstanbul Kadıköy'de heykeli de dikilen Alex, Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrıldı. Alex'in Fenerbahçe taraftarlarındaki yeri ise her zaman çok başka oldu.

GENÇLİK VE SPOR BAKANINDAN HAGİ Mİ, ALEX Mİ? ANKETİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Twitter hesabından ‘Hagi mi, Alex mi?’ anketi düzenledi. 300 binden fazla kişinin katıldığı ankette Alex yüzde 48,9 Hagi ise yüzde 46 oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Twitter'da ilginç bir ankete imza attı. Galatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi ile Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcusu Alex de Souza arasındaki kıyasıya rekabeti anketlere taşıyan Bakan Kasapoğlu şunları söyledi: https://twitter.com/kasapoglu/status/1270770148274769923?s=20 "Bana göre her ikisinin de yeri çok farklı ancak bu soru anketlerin vazgeçilmezi :) Hagi mi Alex mi?"