Avrupa Süper Ligi'nin kurulmasına şaşırmadığını belirterek, sert eleştirilerde bulunan Premier Lig ekibi Leeds United'ın Arjantinli Menajeri Marcelo Bielsa, "İlgilerini çeken şeyleri alıp geriye kalanları umursamıyorlar" ifadelerini kullandı.

Dünyanın en iyi teknik direktörlerinden olan Premier Lig ekibi Leeds United'ın Arjantinli Menajeri Marcelo Bielsa, 12 dev kulübün Avrupa Süper Ligi'nin kurduklarını açıklamasına ilişkin eleştirilerde bulundu.

"BU KARARA ŞAŞIRMADIM"

Karara şaşırmadığını belirten Bielsa, "Niye şaşırıyorsunuz ki? Ben şaşırmadım. Bu sadece futbolda değil. Dünyada yaygın olan bir şey. Çünkü modern dünya artık zenginlerin, yoksulların daha da yoksullaşması pahasına daha çok zenginleşerek güçlenmesi üzerine kuruludur. Bu açıdan bakacak olursak diğer takımlara gerek olmadığını düşünüyorlar. İlgilerini çeken şeyleri alıp geriye kalanları umursamıyorlar" diye konuştu.

"GERÇEK SAHİP TARAFTARLARDIR"

Futbolun gerçek sahiplerinin armalara gönül veren taraftarlar olduğunu dile getiren Bielsa, "Takım sahipleri olsa bile, futbolun gerçek sahipleri armaları gönülden sevenlerdir. Onlar olmazsa futbol diye bir şey olmaz" ifadelerini kullandı.