Haber: Ahmet ÜNSAL/ Manisa

7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar Kulübü 20 Eylül’de oynayacağı Kırıkale FK ‘yı Saha yokluğu nedeniyle Turgutlu’da ağırlayamayacağı kesinlik kazandı.
Turgutluspor yöneticileri Manisa merkezde bulunan 19 Mayıs Stadyumu,Akhisar Şehir Stadyumu ve Mümin Özkasap stadyumlardaki saha bakımı nedeniyle tahsis istemleri sonuçsuz kalması üzerine Kırıkkale FK ‘yı 163 kilometre uzaklığında bulunan Uşak Stadyumunda ağırlayacağı belirtildi.

TURGUTLUSPOR’UN STAD ÇİLESİ 2013 YILINDAN BUYANA STRÜYOR

Yapımına 2013 yılında başlanıp sona gelinen ancak birkaç eksiklik nedeniyle henüz kullanımına hazır olmaması üzerine 7 Eylül Turgutlu 1984 takımı, iç saha maçlarını Manisa’da oynadı.
Bu sezon 3 iç saha maçına çıkan kırmızı siyahlılar, bu randevuların birini Manisa 19 Mayıs Stadı’nda, ikisini de Mümin Özkasap Stadı’nda oynadı. Turgutlu temsilcisine, önümüzdeki süreçte zemin bakımı nedeniyle bu iki sahada oynamalarının zor olduğu aktarıldı.
Şu an Manisa’da oynayacak saha bulamayan kırmızı siyahlıların, 7. haftada iç sahada Kırıkkale FK ile oynayacağı maçı Aliağa’da oynamak için girişimde bulunduğu ifade edilmişti.