Geçtiğimiz haftalarda yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkan Bir Gece Masalı dizisi oldukça konuşuldu. Başrollerini Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz’in paylaştığı dizi özellikle partnerlerin arasındaki yaş farkı sebebiyle de sık sık sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Peki, Bir Gece Masalı’nın Canfeza’sı Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında? Genç ve güzel oyuncu hakkında tüm merak edilenleri yanıtladık.

Su Burcu Yazgi Coskun Kac Yasinda 6

Su Burcu Yazgı Coşkun Kaç Yaşında?

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Gece Masalı dizisinde Canfeza karakterine hayat veren güzel oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, partneri Burak Deniz ile arasındaki yaş farkı sebebiyle sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında sorusunu merak edenler ise oyuncunun henüz 19 yaşına yeni girdiği cevabı ile karşılaşıyor. Coşkun 15 Nisan 2005 İstanbul doğumludur.

15 Nisan 2005 doğumlu olan Coşkun, yine ATV ekranlarına gelen Kardeşlerim dizisindeki Asiye karakteriyle kariyerini başka bir boyuta taşımış, yıldızı parlayan oyunculardan biri olmuştur.

Su Burcu Yazgi Coskun Kac Yasinda

Su Burcu Yazgı Coşkun Nereli?

Su Burcu Yazgı Coşkun İstanbul doğumludur. Fakat aslen nereli olduğuna baktığımızda anne tarafından Arnavut kökenli, baba tarafından ise Antalyalı olduğunu görüyoruz.

Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında sorusuyla birlikte kendisinin nereli olduğuna dair akıllardaki soru işaretini de giderdik.

Su Burcu Yazgı Coşkun Boyu

Ekranlarda sık gördüğümüz bir isim olan Su Burcu Yazgı Coşkun’un boyunun 1,65 m olduğu bilinmektedir.

Su Burcu Yazgi Coskun Kac Yasinda 4

Su Burcu Yazgı Coşkun Kimdir?

15 Nisan 2005 doğumlu olan Su Burcu Yazgı Coşkun, oyunculuğa küçük yaşlarda başlayan bir isim. Özellikle de yer aldığı televizyon dizileriyle giderek büyüyen bir hayran kitlesine ulaştı.

Kameralar karşısına ilk defa 6 yaşında oynadığı Dabbe: Bir Cin Vakası adlı sinema filmi için geçti. Ardından Karadayı’da rol aldıktan sonra, hala daha hakkında çok konuşulan dizi olan Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde Zeynep karakterini canlandırdı.

Sevilen birçok dizinin çocuk oyuncusu olan Su Burcu Yazgı Coşkun, 2021 yılında yayınlanmaya başlayan Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterini canlandırdı. Bu rolüyle geniş bir hayran kitlesine sahip oldu ve 48. Altın Kelebek Ödülleri’nde hem Yıldızı Parlayanlar Ödülü hem de partneri Onur Seyit Yaran ile birlikte En İyi Dizi Çifti ödülünü kazandı.

Su Burcu Yazgı Coşkun’un Mezun Olduğu Okul

Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında sorusunu cevapladık.15 Nisan’da 19 yaşına giren Su Burcu Yazgı Coşkun hangi okuldan mezun ve ne bölümü okuyor diye merak ediliyor. Genç oyuncunun son olarak Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde Tiyatro Bölümü okuduğu bilinmektedir.

Su Burcu Yazgı Coşkun İsminin Anlamı

Katıldığı programlarda kendisi hakkında merak edilenlerden biri de isminin anlamı oluyor. Su Burcu Yazgı Coşkun isminin hikayesinden bahsederken ailesinin hepsini koymak istediğini fakat bir türlü karar veremedikleri için üçünü birden koyduklarını anlatıyor.

Coşkun’un anlattığına göre ablası Su, annesi Yazgı, babası ise Burcu ismini istemiş ve en sonunda ismi Su Burcu Yazgı Coşkun olmuştur.

Su Burcu Yazgı Coşkun Kaç Yaşında-1

Su Burcu Yazgı Coşkun’un Oynadığı Diziler ve Filmler

Küçük yaşlardan itibaren başladığı oyunculuk kariyerinde hızlı bir yükseliş yaşayan Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında sorusu, bu yaşına kadar kaç projede yer aldığını da merak ettiriyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun’un dizileri aşağıdaki gibidir:

  • Farklı Boyut (Dilşad, 2011)
  • Kalbim Dört Mevsim (Çocuk, 2012)
  • Karadayı (Neşe, 2012-2014)
  • Sana Bir Sır Vereceğim (Zeynep, 2013-2014)
  • Günahkâr (Genç Aslıhan, 2014)
  • Aşk Yeniden (Elif Su Günay, 2015-2016)
  • Kadın (Bahar’ın Küçüklüğü, 2017)
  • Bizim Hikaye (Ceylan, 2017)
  • Kara Yazı (Songül Uluçınar, 2017)
  • Kuzgun (Naz, 2019)
  • Kırmızı Oda (Güler, 2020)
  • Kardeşlerim (Asiye Eren, 2021-2024)
  • Bir Gece Masalı (Canfeza Kilimci, 2024-Günümüz)

Su Burcu Yazgı Coşkun’un filmleri şu şekildedir:

  • Küçük Kalpler: Kalbin Dili (Elif, 2012)
  • Dabbe 3: Bir Cin Vakası (Burcu, 2012)
  • Sen Üzülme (Mine, 2013)
  • Bizi Hatırla (İrem, 2018)
  • Beni Çok Sev (Selen, 2021)

Su Burcu Yazgi Coskun Kac Yasinda 3

Sık Sorulan Sorular

Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında sorusuyla birlikte diğer merak edilenler de şu şekildedir:

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un Arasındaki Yaş Farkı Kaç?

Bir Gece Masalı dizisinde partnerlerin belli olmasının ardından yaş farkı oldukça konuşuldu. 33 yaşındaki Burak Deniz’in partneri olan Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında sorusu sıklıkla aratıldı. İkilinin arasında 14 yaş bulunuyor.

Bir Gece Masalı Canfeza Kim?

Su Burcu Yazgı Coşkun, Bir Gece Masalı adlı dizide başrol olan Canfeza karakterine hayat veriyor. Canfeza, Denizli’nin zenginlerinden olan Yörük Beyi Kürşat Kilimci’nin güzeller güzeli kızı olarak tanıtılıyor.

Yörük kızı Canfeza, annesini doğum sırasında kaybediyor. Babasının ise kendisini zorla evlendirmeye çalışması ile büyük bir kaosun içine giriyor.