GÜNDEM

Sunucu Ayşenur Yazıcı için kan bağışı çağrısı

Sunucu Ayşenur Yazıcı'nın 2 gündür yoğun bakımda olduğunu belirten oğlu Kerem Kürşat, annesi için kan bağışı çağrısında bulundu.

Abone Ol

Ekranların ünlü sunucularından olan Ayşenur Yazıcı'nın oğlu Kerem Kürşat, annesinin yoğun bakımda olduğunu açıklarken kan bağışı için çağrıda bulundu.

Ayşenur Yazıcı'nın sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kürşat şunları söyledi:

"İyi akşamlar. Annem Ayşenur Süral Yazıcı, iki gündür yoğun bakım servisinde yatmaktadır. Hastaneden çok nadir bulunan bir kan olmadığını söylediler. Kan grubu AB Rh+ olanlardan, Anadolu yakasındaki herhangi bir Kızılay merkezine 'Ayşenur Süral Yazıcı adına Başkent Üniversitesi hastanesi için' olduğunu belirterek yarın üç ünite kan bulmamız gerekiyor. Annemin hayata tutunması için yardımınıza ihtiyacım var."

Yanlış anlaşılmalara karşı yaptığı paylaşımda da Kürşat, "Yanlış anlama olmaması adına: Ben oğlu Kerem Kürşat. Tweet’i ben, onun bilgisayarından atıyorum. Yoğun bakımda yatmakta olan kişi annem Ayşenur Süral Yazıcı. Bazı arkadaşlar tweet’i atanın annem olduğunu ve onun annesine kan aradığımızı zannetmiş" ifadelerini kullandı.