Lorent Research Lab isimli teknoloji sitesi, 2020’nin enlerini seçti. Türkiye’de ilk defa, Lorent Research Lab işbirliği ile "2020’nin enleri" konseptli ödüller dağıtıldı.

Birçok iş birliği ve partnerlikler kuran Lorent Research Lab, mobil uygulama incelemeleri, uygulama karşılaştırmaları, siber güvenlik, internet ve bilişim haberleri, kripto para, oyun ve siber olaylar gibi farklı birçok kategoride hizmet vermeye devam eden güvenilir bir kuruluş. İlk olarak sosyal medyadan duyurulan ödül sahipleri ise ödül aldıklarını sürpriz bir şekilde Twitter’dan öğrendi.

LORENT LABS'IN AÇIKLADIĞI YILIN ENLERİ ÖDÜLLERİ ŞÖYLE:

    1. Kreatif tasarım alanında ilk aklımıza gelen isimlerden birisi. 2021 yılında kesinlikle başarılarını daha çok duyacağımız bir isim! Yılın En Kreatif Tasarımcısı: Yıldız Bulut.
    2. Kreatif tasarımları ve yenilikçi yapısı ile Yılın En İnovatif Girişimi: Sitarastelle.
    3. Apple’dan aldığı, Türkiye’de ki en yüksek Bounty olan Rıza Sabuncu ise En Başarılı Bug Hunter seçildi.
    4. Dijital ajans arayanların başvurması gereken bir şirket. Yılın En Başarılı Dijital Ajansı: @bigcrunchco. Tebrikler!
    5. 2020 yılında o kadar çok kötü şey yaşadık ki hala bitmeyen kötü şeyler var. Bu süreçte duyarlılık konusunda oldukça dikkatimizi çeken bir isim vardı. Bu ismin İzmir depremi sürecinde de yaptıkları gerçekten takdiri hak ediyor. Yılın En Duyarlı Fenomeni: @chabyhan. Tebrikler!
    6. E-spor konusu Türkiye’de yavaş yavaş büyüyor. Bu konuda dikkatleri çeken eğlenceli ve başarılı bir takım var. Bu takım tabi ki Sangal! Avrupada Türkiye’yi daha çok temsil edeceklerinden hiç şüphemiz yok. Yılın En iyi E-spor Takımı: @sangalgg. Tebrikler!
    7. Teknoloji konusunda okuma yapmak isteyen ya da haber, makale, anlık akış ve inceleme videoları takip etmek isteyen kişilerin mutlaka ziyaret ettiği ve işlerinde oldukça başarılı olan bir web sitesi! Yılın En Başarılı Teknoloji Sitesi: @webtekno! Tebrikler!
    8. Herhangi bir sosyal medya platformunda profili olan birçok kişinin severek takip ettiği, her takipçisine sempatik gelen ve çok tatlı olan bir sosyal medya yöneticisi! Yılın En Başarılı Sosyal Medya Yöneticisi: @datcabelediyesi admini Osman Akın. Tebrikler!
    9. Twitter’da neler olup bittiğini tam olarak görmemizi sağlıyor. Birçok kişi tarafından seviliyor ve asla belgesiz konuşmuyor. Dedikodudan uzak, başarılı bir sosyal medya girişimi. Umarız ki adını 2021’de daha çok duyarız. Yılın En İyi Magazin Profili: @tivitmag. Tebrikler!
    10. Herkes öğrencilere yardım etmek istiyor ve herkes sosyal medyada yardım konusunda bir güven problemi yaşıyor. İşte bu güven problemini ortadan kaldıran, şeffaf ve başarılı bir girişim; Uçurtma Projesi! Yılın En Başarılı Sosyal Girişimi: @UcurtmaProjesi. Tebrikler!
    11. Yeni şeyler öğreten, arkadaşı olmayana arkadaş, dostu olmayana dost olan bir Youtube kanalı var. Bu Youtube kanalının bağımlısı olmamak elde değil. Yılın En Eğlenceli Youtube Kanalı 3Y1T!
    12. Kültür sanat dediğimiz zaman aklımıza ilk gelen ve kaliteli içerikler üreten başarılı bir girişim. Web sitelerini takip ettikçe o siteden çıkamıyorsunuz. Gerçekten çok başarılılar. Yılın En iyi Kültür-Sanat Platformu: @wannartcom
    13. Kültür sanat dediğimiz zaman asla unutamayacağız başarılı bir sosyal medya profili var. Paylaşımlarıyla oldukça dikkat çeken bir profil. 2021’de adını daha çok duyacağımızdan hiç şüphemiz yok. Yılın En İyi Kültür/Sanat Influencerı: @CelineSymbioss. Tebrikler!
    14. Çok uzun bir süredir başarılarını ve kendisini takip ettiğimiz, uluslararası boyutta gerçek anlamda başarılar elde etmiş bir isim. Archillect’in de yaratıcısı olan Pak! Yılın En Başarılı Girişimcisi: @muratpak
    15. İsmini hepimiz biliyor ve hepimiz duyuyoruz. Bazı geceler birçok kişinin durmadan saatlerce takip ettiği ve saatlerce severek dinlediği güzel radyo programları var. Evet Matrax ve Zekirdek! Yılın En Başarılı Radyo Programcısı: @zekikayahan. Tebrikler!

Bazı Plaket Paylaşımları:

Pandemiden kaynaklı olarak, çevrimiçi bir ödül töreni düzenlediklerini belirten kurum, ödül sahiplerine online olarak eriştiklerini ve kargo ile ödüllerini ilettiklerini belirtti.