Ahmet ÜNSAL/Manisa

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK’yı Fikri Bayrıl tesislerinde ziyaret etti. 


Aylar öncesinde MASKİ ekipleri tarafından tesisin etrafında başlatılan kazı çalışmaları nedeniyle tesise açılan hendeğin üzerinden atlayarak gelen Hacıosmanoğlu, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Yasemin Buket Aktan, yeni Yönetim Kurulu üyeleri ve altyapı oyuncuları tarafından karşılandı. Ziyarette TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Aktan, Manisa ASKF Başkanı Erol Timur, MHP Manisa İl Başkanvekili Muammer Babuş hazır bulundu. 

Whatsapp Image 2024 09 09 At 12.53.26
  
TFF BAŞKANI HACIOSMANOĞLU “BİZ FUTBOLA KATKI SAĞLANMASINI BEKLİYORUZ. BU GÖRÜNTÜLER ÇOK ÇİRKİN.”

Tesisin etrafında gördüğü manzaranın kendisini hayretler içinde bıraktığını ifade eden Hacıosmanoğlu,
 “Engellerin üzerinden atlayarak girdik. Bir anlam veremedim. Yetkililerle ben de bugün konuşacağım. Burası ne Türkiye’ye yakışıyor ne de bizim ulaşmak istediğimiz barış, kardeşlik iklimine yakışıyor biz futbola katkı sağlanmasını bekliyoruz. Bu görüntüler çok çirkin. Biz de yetkililerle ilgili bu konuda görüşme yapacağız.” dedi.

Whatsapp Image 2024 09 09 At 12.53.28


 Manisa Büyükşehir Belediyesine 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’li Ferdi Zeyrek’in seçilmesinin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa FK’ya tesisleri terk etmesi için bir haftalık süre vermiş ancak Manisa FK, 2026 yılına kadar ellerinde kira sözleşmesi olduğu için tesislerden çıkmayacağını duyurmuştu. Bunun üzerine yaşanan gelişmelerde Manisa FK, belediyenin kendilerini yıpratmak için sürekli tesislerin etrafında kazı yaptığını iddia ederken, Manisa Büyükşehir Belediyesi ise yapılan çalışmaların rutin ve planlı çalışmalar olduğunu açıklamıştı.

Whatsapp Image 2024 09 09 At 12.53.37