Tüm Öğretmenler Birliği Sendikası'nın (TÖBSEN) 2. Olağan Genel Kurulu, 7 Eylül Cumartesi günü Defne Asya Garden Otel'in konferans salonunda gerçekleştirilecek. Saat 09.30'da başlayacak olan genel kurul, 17.00'ye kadar sürecek. TÖBSEN, delege sistemi olmadan, doğrudan seçim yoluyla üyelerini belirleyen yapısıyla bu genel kurulda da demokratik ve katılımcı bir süreç işleterek sendikanın geleceğini şekillendirecek.

GENEL KURUL GÜNDEMİ

Genel kurulda, yoklama ve açılışın ardından saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunması ile devam edilecek. Divan seçiminin ardından, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu okunacak ve bu raporların ibrası gerçekleştirilecek. Ardından Genel Merkez Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin seçimi yapılacak. Dilek ve temennilerin dile getirilmesiyle genel kurul sona erecek.

SENDİKADAN ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Şehir dışından katılacak üyelerin konaklama masrafları sendika tarafından karşılanacak olup, bu üyelerin önceden sendikayla iletişime geçerek konaklama taleplerini iletmeleri gerekmektedir. Konaklama için iletişim numarası: 0552 944 55 36.