Bursa'da 12 bin TL'ye alınıp 90 bin TL'ye modifiye edilen Şahin marka araç, yapılan teknik değişiklikler ruhsata işlenmediği için trafikten men edildi.

Bursa İnegöl'de aracına 90 bin TL'lik modifiye yapan araç sahibi, araçtaki abartılı teknik değişiklikleri ruhsata işletmediği için trafikten men cezası aldı.

90 BİN TL'LİK DEĞİŞİKLİK

Bursa İnegöl’de bir fabrikada çalışan Ali Rıza Altunbay’ın (25) 12 bin liraya aldığı otomobili modifiye ettirmeye karar verdi. DHA’da yer alan habere göre, asgari ücretle çalışan Altunbay, Şahin marka aracını baştan aşağıya yeniledi. Altunbay, ses sisteminden jantlarına kadar en ince ayrıntısıyla yenilediği aracına 90 bin lira harcadı.

DEĞİŞİKLİK BİLDİRİLMEYİNCE MEN EDİLDİ

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ali Rıza Altunbay’ın 90 bin TL’ye modifiye ettiği otomobili için inceleme başlattı. İncelemenin ardından araçtaki teknik değişikliklerin ruhsata işletilmesi için Altunbay’a 7 gün süre verilerek, 132 TL ceza kesildi. Bu süre içinde Altunbay’ın otomobilde yapılan teknik değişiklikleri araç tescilini yapan kuruluşa bildirmemesinden dolayı, otomobil trafikten menedildi.