AKP'li belediye Şanlıurfa'ya giden şarkıcı Demet Akalın ve Alişan için restoranlara getirilen müşteri kabul etme yasağına uymadı.

AKP'li belediye Şanlıurfa'ya giden şarkıcı Demet Akalın ve Alişan için restoranlara getirilen müşteri kabul etme yasağına uymadı. Yasağı delen Demet Akalın'ın, görüntüleri sosyal medyada paylaşması ise tepkilere neden oldu.

ALİŞAN VE DEMET AKALIN İÇİN AÇILDI

Koronavirüs salgında artan vaka ve ölü sayısı nedeniyle ülkede pek çok kısıtlama yeniden getirilmişti. Bu kısıtlamalar arasında restoranların müşteri kabul etmesi de yasaklanmıştı. Ancak bu yasak kararına rağmen Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine giden şarkıcı Demet Akalın ve Alişan için AKP'li Şanlıurfa Belediyesi’ne ait Cumhuriyet Parkı Sosyal Tesisleri’ndeki restoran açıldı. Sözcü'nün haberine göre; ikilinin restoranda yemek yediği anları şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabından paylaştı.

"KAMU KURUMLARI HÜKÜMETİMİZİN ALDIĞI KARARLARI ÇİĞNİYOR"

Yasağa rağmen şarkıcılar için restoran yasağının delinmesine tepki gösteren Eyyübiye ilçe belediyesi eski meclis üyesi Bilal Tekatlı sosyal medya hesabından şu tepkiyi gösterdi; “Esnafa günah belediyeye mübah mı?sn valim @Abdullah_Erin47 restaurant ve lokantalar sadece paket servisi olacaktı. Kamu kurumları, hükümetimizin aldığı kararları çiğniyor ise vatandaş ne yapsın. Gereğini yapmanız dile ile”