Antalya’da İhsan Bekkaya isimli bir yurttaş, sosyal medya hesabından "diğer tarafta iki elim yakanızda AKP- RTE iktidarı" diyerek yaşamına son verdi.

Instagram hesabından bir ‘hikaye’ paylaşarak arkadaşlarını etiketleyen İhsan Bekkaya isimli bir yurttaş, Fatih adlı bir arkadaşına hitaben “Hep umudumuz vardı, hep planlar yapardık.. olmayacağını bile bile yapardık hem de. Kolay kolay kimseye anlatmazsın içinde kopan fırtınaları ama bir kez yık tabularını seni seven birisini bul evlen kardeşim artık, arada benden bahsedersin ufaklığa, bir de son olarak beraber gidip oturduğumuz kayalıklar vardı ya, oraya gidersen beni hatırla, bir de kasımpatı bırakır mısın? Söz veriyorum ben alacağım onları” şeklinde yazdı.

"BU DÜNYADA HAKKIMI, GENÇLİĞİMİ ALAMADIM"

Mesajının sonunda AKP’nin ve partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Instagram hesabını etiketleyen genç, “Bir de son olarak belki bu dünyada hakkımı, gençliğimi alamadım ama diğer tarafta iki elim yakanızda AKP hükümeti ve RTE benden ve benim gibi milyonlarca gençten aldığınız umudumuzu elbet geri alacağız. Burada değilse bile başka bir yerde” ifadelerini kullandı.