İstanbul'da bir fabrikada çalışan 15 yaşındaki çocuk işçiye işkence görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntülere sosyal medyadan büyük tepki geldi.

İstanbul Kağıthane'de 15 yaşındaki bir çocuğun çalıştığı fabrikada darp edilmesine yönelik görüntüler ortaya çıktı. Kağıthane’de bir fabrikada çalışan ve 7 yıl önce beyin ameliyatı olan 15 yaşındaki çocuk işçi, aynı fabrikada çalışan 30 yaşındaki kişi tarafından darp edildi. Çocuğun daha önce de defalarca aynı kişinin işkencesine maruz kaldığını öne sürülürken her seferinde şaka yaptığını söyleyen kişi son saldırısını cep telefonu ile kayda aldırdı.

"ELLİNDE VE KOLUNDA YANIK İZLERİ VAR"

DHA’nın aktardığına göre, Yücel B.’nin sistematik işkencesine maruz kalan 15 yaşındaki Enes Y.’nin elinde ve kollarında kesik ve yanık izleri oluştu. Son olarak önceki gün, beyin ameliyatı olan Enes Y.’nin başına tokat atan ve tekmeleyen Yücel B. attığı dayağı iş yerindeki başka bir çocuğa cep telefonu ile kaydettirdi. Çeken çocuk görüntüyü bir arkadaşına gönderdi. Görüntü daha sonra darp edilen Enes Y.’nin amcasına ulaştı. Çocuğun ailesi ve amcası iş yerine gelerek çocuğu oradan aldı.